úterý 13. listopadu 2018

Nádoba na limonádu 5 litrů kilner

Nápojový automat s praktickým kohoutkem vhodný na servírování nápojů. Přidat na seznam přání. Plánujete letní venkovní oslavu či grilování a přemýšlíte,. Tato pětilitrová skleněná nádoba je ideální pro servírování všemožných.


Kilner set k přípravě Kombuchy.

Maximální teplota nápoje je 80. Zkuste to se stylovým dávkovačem nápojů! Zavařovací sklenice Wide Mouth l. Sklenice na marmeládu Orange l. Zásobník na nápoje zelený sk. Jeho široké hrdlo usnadňuje přidání ledu či ovoce. Soudek může být použit k přípravě mnoha druhů nápojů a je ideální pro oslavy a grilování.


Vhodný na servírování svěžího letního občerstvení – domácí citronády, ledových čajů či ovocných džusů.

KILNER Skleněný soudek s kohoutkem ,0l. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Personalizaci a cílenou reklamu si. Postavte vedle skleničky a každý se může obsloužit sám. Pridať do zoznamu želaní. Soudek o objemu litrů je ideální volbou pro podávání jakéhokoliv nápoje a domácí limonády. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej.


Díky velkému otvoru a víčku s gumovým těsněním je možné nápoj kdykoliv doplnit o ovoce či led. Je dostupný také v bílé, modré nebo transparetní barvě. Tato osmilitrová skleněná nádoba je ideální pro servírování všemožných osvěžujících nápojů. Je opatřena plastovým kohoutkem a. Dózy na potraviny) Hodnotenie produktu:.


Džbán je ideální na vodu, džusy, domácí limonády, ledový čaj, ale díky krásnému vzhledu ho můžete použít i jako vázu na květiny. Skleněná nádoba na limonádu Boltze, objem litrů. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Je to čisté, lákavé a každý je zásoben přesně dle své potřeby.

Skúste to so štýlovým dávkovačom nápojov! Táto päťlitrová nádoba zo svetlo modrého skla je ideálna na servírovan. Gusta nádoba na limonádu 7l s kohoutkem.


Skvělý doplněk každé párty, zejména té zahradní! Ihned k odeslání (1) 8Kč bez DPH. Dál už hledat nemusíte! Nádoba na limonádu je ideální na podávání nápojů při grilování či na párty, například limoná ovocných džusů, ledových čajů nebo klidně i alkoholických koktejlů či vánočních punčů.


Díky praktickému víčku do ní taky budete moci kdykoliv doplnit le ovoce či vodu. Stylový dávkovač pití na stojánku ve tvaru soudku ohromí vaše hosty. Můžete do něj namíchat svoji oblíbenou domácí limonádu , koktejl nebo punč.


Hosté si sami pak z kohoutku dolévají nápoj přímo do svých sklenic a vy nemáte starosti s obsluhou hostů, protože vám ji zajistí dávkovač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения