úterý 6. listopadu 2018

Dietní banánový chlebíček

Dietní banánový chlebíček ,recept, návod na vaření,suroviny. Banánový dort nepečený. Hrušky oloupeme, ale stopky jim necháme. Vložíme je do hrnce s vínem stopkou nahoru, přidáme koření a cukr, přivedeme k varu a na velmi mírném ohni vaříme minut.


Všechno dobře promícháme a vylejeme do vymazané chlebíčkové formy, pečeme cca minut. Celosvětově známý banánový chlebíček si v Čechách našel již dost příznivců, nicméně stále jsme ještě pozadu za Franouzi a Italy, kteří jako správní gurmáni si jej také oblíbili, i když po něm tak nešílí jako v USA, Austrálii, Novém Zélandu, Velké Británii a Karibiku. Ti, kdo banánový chleba znají, zbožňují jeho nasládlou chuť a ti, kteří se ho teprv chystají ochutnat, se jistě zamilují hned na první sousto. Tento recept na banánový chlebíček je z ovesných vloček a zcela bez mouky! Veganský banánový chlebíček recepty, které budete milovat.


Dietní chlebíčky recepty, které budete milovat. Alespoň u nás doma, pokud je teda ještě nerozmixuju do čoko-banánovýho termixu, který připravuju podobně jako vanilkovo-tvarohový dort, anebo jen tak s mlékem na banánový koktejl. Bánánový chlebíček bez cukru s rozinkama je ale taková moje podzimní jistota! Nebo je libo například grilovaný banán se zmrzlinou?


Položíme do toustovače, kontaktního grilu nebo na suchou pánev a opečeme z obou stran, aby byl křupavý. Položíme ho na talířek, položíme na něj plátky banánu a polijeme javorovým sirupem. A uvidíte, že u jednoho kousku nezůstanete.


Tématické fráze: celozrnny bananovy chlebicek dietní banánový chlebíček banánový celozrnný na řezy banánový chlebíček celozrnný banánový chlebíček recept dietní chlebíčky banánový chlebíček do mikrovlnky banánový chlebíček dietni banánový chlebíček zdrave celozrnný banánový chlebíček hrnkovy celozrné. Recepty jako je tento mám moc ráda. Je to rychlé, snadné, výborně to chutná a ještě je to bez cukru.


Pokud máte doma pár přezrálých banánů, dejte se do pečení. Fitness čokoládový banánový chléb fit dietní zdravý top recept na hubnutí nejen pro fitness. Chystáte se na cesty a potřebujete s sebou něco rychlého na zakousnutí s obsahem sacharidů i bílkovin?


Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Z banánů, čokoládového proteinu a kaka. Pokud jste banánový chléb ještě nezkoušeli a máte chuť na jeho zdravější fitness verzi s vyšším obsahem bílkovin, určitě tento recept doporučuji.


Pokud chcete, můžete tento chlebíček připravit i bez použití proteinového prášku, v tom případě ho můžete nahradit celozrnnou moukou. Do těsta doporučuji nakonec. Celozrnný banánový chlebíček I. Troubu předehřejte na ºC. Chlebíčkovou formu vyložte pečícím papírem.


V míse rozmačkejte banán, promíchejte s ostatními surovinami a těsto nalijte do formy. Cílem je nahradit cukr ve sladkých dezertech tak, aby vám stále chutnali a přitom nebyli kalorické. Zdravé dezerty obsahují alternativy cukru, jako je stévie, flavdrops, příp. Upečte si banánový chléb pro dobrou náladu.


Vidličkou rozmačkáme banány. Přidáme vejce, kokosový olej, javorový sirup a všechno dohladka vyšleháme. Hořkou čokoládu nasekáme na drobné kousky a přidáme do těsta. M rovná kávová lžička jedlé sody špetka soli Celková energetická hodnota cca 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения