čtvrtek 15. listopadu 2018

Odvětrávané fasády

Drivers available same day. Huge Range Of Fluorescent Tubes. Trade Discounts, Next Day Delivery on Eligible Orders! Easy to apply, professional glass cleaner. Odvětraná fasáda - znáte její vlastnosti a výhody?


Odvětrávané fasády

Při silných deštích je zajištěno stále proudění vzduchu, a tak není izolace vystavena nadměrné vlhkosti. Odvětrávané fasády kompaktní jsou jednoduchým a moderním řešením. Svou robustností dodají každému domu nečekaný vzhled. Velmi efektní jsou také jako výplň balkonů.


Nabízíme dekory dřevo, kámen a kov. Solidarity, Ostrava - Mariánské Hory. Difúzní fólie pro odvětrávané fasády. Mezi roštem a stěnou domu (nezáleží na tom, zda se jedná o dřevostavbu nebo stavbu zděnou) se umísťuje difúzní fólie, která pomáchá chránit samotnou stavbu proti vlhkosti a přitom umožňuje průnik vodních par směrem ze stavby do exteriéru.


Provětrávané fasády odvádí z domu vlhkost, zateplí ho a zároveň ochrání. Instalace odvětrané fasády se provádí mechanicky - je to ekologická metoda bez použití lepisel a chemikálií. Dobrou volbou je provětrávané fasády , přitom ovšem musíte brát v potaz některé skutečnosti jako napříkla že dřevo je ohrožováno vlhkostí a proto bude nutné palubky po nějaké době vyměnit.


Anebo si vybrat ten správný druh dřeva – sibiřský modřín, v tomto případě bude potřeba obnovit fasádu za – let. Vlastnosti a výhody fasádních panelů: Optimální rozměry - velikost panelů se vyrábí tak, aby se zabánilo pocitu mozaiky. To umožňuje dosáhnout přirozený vzor zdiva. Silné a odolné - čím je panel silnější, tí.


Jedinečný systém odvětrávané závěsné fasády. Luxusní a originální vzhled. Velké množství rozměrových a materiálových variací. Vysoká technologická úroveň a vynikající vlastnosti.


Nosná konstrukce odvětrávané fasády je zpravidla vyrobena z hliníku a je ukotvena do zdiva. Vybírat můžete ze dvou základních druhů: ochranné či tepelně-izolační provětrávané fasády , které slouží zároveň jako tepelná izolace. Tato fólie se používá pro odvětrávané fasády , jejichž fasádní prvky mají přiznané mezery. U klasických fólií by UV záření způsobilo degradaci samotné fólie a jejích funkce. Každá UV stabilní fólie má navíc údaj pro jak široké mezery ve fasádních palubkách nebo jiných obkladech jsou určená.


Odvětrávané fasády

Nejčastěji se využívají alucobondové desky o tloušťce mm. Chytré fasády jsou často známé i jako předsazené fasády ,provětrávané fasády , odvětrávané fasády nebo zavěšené fasády. Společnost Triangel zajišťuje kompletní dodávky odvětrávaných fasád. Obkladové desky mohou být cihelné, kamenné a keramické.


Rozhodně se ale vyplatí vzít si k ruce člověka, který již stavby tímto způsobem zateploval. Získáte tak jistotu, že celé provedení bude kvalitní. Mnohdy totiž dochází k tomu, že není dodržena dostatečná mezera mezi pláštěm objektu a fasádním. Chcete získat trvanlivé fasádní obklady, aktivní ventilaci zdiva a estetickou fasádu v jednom? Vyrábíme odvětrané a tepelně-izolační fasády Novabrik, opěrné zdi a betonové ploty Stavoblock, dlažbu Tri-Lock, která je vhodná pro pojezdové plochy, zpevnění protipovodňového valu i jako protierozní a retenční dlažba.


Odvětrávané fasády

Zhotovení plechové odvětrávané fasády s využitím Al trapézových plechů TR a nosného jednosměrného roštu DKM 1A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения