pátek 30. listopadu 2018

Sunkovar bazar

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Třebíč, cena dohodou, od Agnes na Sbazar.


Popis: Prodám retro nádobu na výrobu šunky - šunkovar. Tescoma Presto s teploměrem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Prohlédněte si aktuální inzeráty sunkovar. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Mozart - forma na domácí šunku, nový, viz. Uzenářská forma na domácí dušenou šunku, debrecínku a podobné produkty.


Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a v. Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Sunkovar Prodám bazar Praha 6: Nový šunkovar za 4Kč. Neradi kupujete hotové mäsové výrobky plné konzervantov a škodlivých látok? Hrniec je vybavený univerzálnym teplomerom pre dokonalú kontrolu teploty počas prípravy šunky.


Maminky vědí, že Šunkovar stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Unáhlená koupě na mateřské, nyní po roce už nemám čas ani chuť do vaření domácí šunky.


Dle výrobce má redukci a lze uvařit i poloviční množství šunky, je s teploměrem (zkontrolováno, jen otevřená krabice, jinak nevybaleno). Hradiště, nebo samozřejmě poštou. Dom a záhrada - Novy sunkovar bazár. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Cena: €, Lokalita: Tvrdošín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения