pátek 16. listopadu 2018

Povlečení 180x200

Nabízíme povlečení na postel nejen z bavlny nebo flanelu, ale také krepové povlečení , povlečení ze saténu nebo damašku. Ložní povlečení ) Hodnocení produktu:. Proč se zachumlat do povlečení od nás?


Povlečení 180x200

V MKLůžkoviny pro vás vybíráme jen taková povlečení , v kterých se s lehkostí usíná. A zároveň se ráno těžce opouští. Kvalitní materiály, výběr širší než královská postel. Díky tomu už jsme povlékli postele ve vesnických chalupách, luxusních hotelech i městských bytech. Vybrat si můžete hned ze druhů zapínání, takže si vybere i ten nejnáročnější zákazník.


Francouzské povlečení je především pro milovníky velkých přikrývek a pro páry, které rádi sdílí postel se svým protějškem. Všechna povlečení jsou rozdělena do kvalitativních kategorií BASIC, PLUS a GOLD. Vyberte si z pestré palety vzorů a barev Kromě klasických a moderních vzorů máme i širokou nabídku povlečení pro děti. Krásné a příjemné povlečení s 3D potiskem z mikrovlákna.


Toto povlečení využijete v každém ročním období, v zimě hřeje, v létě chladí, omakem ho lze přirovnat k bavlněnému saténu. Mezi jeho další výhody patří jeho nenáročná údržba - je rychleschnoucí, není třeba žehlit,stačí pouze vyvěsit,je. Hledáte luxusní nebo naopak levné ložní povlečení ? U nás najdete velký výběr, všechny materiály od mikroplyše, bavlnu, krep, damašek až po saténové. Dopřejte si kvalitní spánek v kvalitním povlečení.


Povlečení : rádce výběrem, péčí i šitím. Na materiálech záleží, stejně tak jako na pravidelné péči. Nahlédněte s námi do tajů povlečení a zjistěte o něm vše, co zjistit lze! Vlastnosti krepového povlečení oceníte především, když neradi žehlíte. Pokud dáváte přednost klasice, můžete zvolit tradiční bavlněné povlečení s půvabnými vzory.


Jste-li věční zimomřivci, oceníte hřejivé vlastnosti mikroplyšového povlečení. Je to smyčková tkanina, vyrobená v kombinaci bavlna a polyester. Pro snadnější navlékání na matraci je do prostěradel všitá do tunýlku guma. Díky ní se prostěradlo neshrnuje a krásně drží na posteli. Velká výhoda mikroplyšového povlečení je, že se nemusí žehlit.


U některých vzorů v nabídce i mikroplyšové. V naší nabídce najdete nepřeberné množství ložního povlečení za skvělé ceny. Naše povlečení vyniká perfektním zpracováním a moderními vzory.


Povlečení 180x200

Co se týče materiálového složení, vybírat můžete z bavlněného povlečení , flanelového povlečení , krepového povlečení či stále oblíbenějšího povlečení z mikroplyše. Pokud jde o povlečení , jediné, na čem záleží, je pohodlí. Všechny naše sady povlečení jsou měkké a příjemné, takže se vám bude krásně spát. Snažíme se také používat ekologické materiály jako Lepší bavlnu a lyocell, takže myslíme i na planetu. Veškeré zboží je přísně kontrolované a vybírané s láskou, aby nejvíce splňovalo vaše požadavky.


Vybírejte online nebo v obchodním domě. Na našem e-shopu najdete ložní povlečení různých materiálů, barev i velikostí a prostěradla, která k němu dokonale ladí. Naleznete tu povlečení z bavlny, polybavlny, mikrovlákna, mikroplyše, krepové a flanelové. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Povlečení 180x200

Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. U nás si vyberete z široké nabídky designů i barev. Neváhejte a pojďte se podívat na náš e-shop!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения