pátek 16. listopadu 2018

Liebherr jeřáby pronájem

Liebherr z vlastní půjčovny. Jeřáby přesvědčí vysokou nosností a zátěžovými momenty, velkými výškami zdvihu a velkým dosahem. S maximálně variabilním systémem. Zajišťujeme také přepravu a servis jeřábů, montáže, demontáže, školení a další doplňkové služby. Kromě prodeje stavebních strojů a věžových jeřábů, stavební stroje a jeřáby také pronajímáme.


V případě, že pro vás není výhodné si stavební stroj či jeřáb zakoupit, pronájem je ideální možnost, jak takovou situaci řešit. Hlavní výhody jeřábu LIEBHERR SE, 26K, 32K. Výběr autojeřábů LIEBHERR z našeho vozového parku.


Nejedná se o kompletní seznam techniky naší půjčovny jeřábů. V případě zájmu o jinou než zobrazenou techniku nás neváhejte kontaktovat nebo pošlete nezávaznou poptávku pro řešení na míru. Pronájem autojeřábů převážně od výrobce TEREX-DEMAG a LIEBHERR v nosnostech od 2tun do tun. Pronájem jeřábu a jeřábnické práce Společnost Hanyš – Jeřábnické práce, s. Vašich požadavků při manipulaci s těžkými břemeny.


Leading manufacturer of construction and mining equipment. Jeřáby jsou schopny vyšplhat do libovolných výšek a jejich využití je proto ve městech a hustých zástavbách. Nabízíme pronájem mobilního věžového jeřábu LIEBHERR SE. Přepravujte stavební materiál rychle a lehce. Autorizovaný servis a výhradní zastoupení mobilních jeřábů LIEBHERR Servis a prodej mobilních jeřábů po celé České republice Kontakty – hl.


Konzultace, termíny a obchodní podmínky sjednává náš odborný technik. Dźwigi i Żurawie samochodowe. Ceny jsou bez DPH, lze je upravit dle povahy zakázky.


Minimální nasazení jeřábu je hodina. Autojeřáby Brno a okolí od do 1tun. Your parter for innovative products and reliable service.


Mobilní jeřáby – pronájem po celé České republice. Základ rozsáhlého a moderního strojového parku Zvedame. Nosnost tun při vyložení m od středu (osy otáčení) jeřábu. Jeřábnické a vazačské práce pro Liberecký kraj nabízí rodinná firma Polešovský jeřáby. Využijte profesionální jeřábnické práce za výhodné ceny.


Neváhejte a zavolejte nám, budete spokojeni. Dlouhodobý pronájem jeřábu Věžové jeřáby pro stavby většího rozsahu. Obrovité věžové jeřáby se hodí na stavbu kancelářských i bytových budov o několika podlaží.


Své využití najdou také ve městech a hustých zástavbách. Protizávaží jeřábů s horní otočí jsou umístěna ve spodní části věže a. Základem této služby je pronájem autojeřábu se zkušenou a odborně způsobilou proškolenou osobou. Manipulaci provádíme s břemeny různých druhů a tonáží ( až tun ), v závislosti na požadavku klienta a technických možností jeřábu. Pracovní doba Nepřetržitě.


Teleskopické rameno dosáhne do výšky m, maximální nosnost břemene je tun. Kromě tohoto mohutného stroje disponujeme dalšími mobilními jeřáby převážně tuzemské výroby na osvědčených podvozcích Mercedes a Tatra. Dále nabízíme pronájem přívěsných montážní ch plošin s pracovní výškou do metrů.


PRONÁJEM AUTOJEŘÁBŮ S OBSLUHOU V LOKALITÁCH OLOMOUC, HRANICE, PŘEROV, LIPNÍK NAD BEČVOU. Po dobu let poskytujeme kvalifikované služby v oblasti manipulace s břemeny různých druhů, rozměrů a hmotností. K autojeřábům jsou k dispozici zkušení jeřábníci.


Jsme zavedená liberecká firma zabývající se prováděním jeřábových a zemních prací a výrobou a prodejem ocelových vázacích prostředků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения