čtvrtek 22. listopadu 2018

Litinový hrnec berndes 24cm

Litinové varné nádobí má také mnoho výhod. Možno skladovat v mrazničce. Orion Hrnec se skleněnou poklicí Grande pr. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. L se smaltovým povrchem je ideální pro přípravu zdravých jídel a nezpůsobuje ztrátu naturální hodnoty zdravých jídel a vitamínu v průběhu vaření.


Díky tomu je litinové nádobí velmi populární. Nádherný hrnec ze smaltované litiny, s barevně sladěnou pokličkou, modrý lesklý smalt. Pro všechny druhy ohřevů, včetně indukce. Masivní litina se vrstvami smaltu, 2x vypálená v peci. Elegance od značky LAVA.


Jedinečná nabídka kvalitního litinového nádobí dodávaného firmou BELIS z Českých Budějovic. Neváhejte vyzkoušet kvalitní litinové nádobí, které bude ve Vaší domácnosti dloužit po generace. Na výběr máte ze smaltované litiny či litiny surové. Litina je slitina železa s uhlíkem, která přináší spoustu výhod. Kulatý litinový hrnec je vysoce odolný vůči popraskání, oděru a. Díky nepřilnavému povrchu se jednoduše čistí a je vhodný do.


Hrnec BELIS litinový hrnec s poklicí 24cm 3. Veškeré informace o produktu. Je to ideální volba pro pomalé vaření na varné desce i troubě. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Eva Solo, jejíž zárodky spatřily světlo světa v 50. Za tu dobu se může pyšnit mnoha prestižními designovými cenami, několika označeními za „soudobou klasiku“, a především spoustou příznivců po celém světě.


Je vhodný na všechny typy sporáků včetně indukce a můžete jej použít také na zapékání v troubě. Jedná se o pravou, velmi robustní litinu. Tloušťka dna je mm, stěny jsou silné mm.


Kvalitní litinový hrnec by měl být základem každé dobře vybavené kuchyně. Má masivní litinovou pokličku a vysoce odolné smaltování v modré barvě. Kastrol se tak stane ozdobou Vaší kuchyně.


Litina samotná nabízí velmi vysokou tepelnou vodivost. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. K č (1Euro) na objednání. Kč (1Euro) na objednání.


Smaltované nádobí značky SFINX.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения