čtvrtek 29. listopadu 2018

Hybridní fve systémy

Hybridní fve systémy

HYBRIDNÍ FOTOVOLTAICKÁ ELEKTRÁRNA. Naše společnost patří mezi několik málo instalačních firem, které v České republice instalují tzv. Také můžete čerpat elektřinu uloženou ve vašich bateriích v případě,.


Hybridní fve systémy

Součástí elektrárny jsou akumulátory. Jednofázový hybridní solární invertor, je určen pro jednofázové fotovoltaické systémy pro vlastní výrobu a skladování. Provádíme individuální profesionální řešení domácích elektráren. Unikátním je její v tuzemsku patentovaný a zároveň vyráběný CBB (ČEZ Battery Box).


Společnost celkem instalovala přibližně 6kWh akumulace plus MWp FVE v CBB (ČEZ Battery Box), dále realizovala hybridní solární elektrárny o výkonu cca MWp a síťové elektrárny o výkonu cca MWp. Celkem má na svém kontě. Oproti klasickým fotovoltaickým elektrárnám obsahuje navíc LiFePObaterie o kapacitě kWh. Při pořízení hybridní elektrárny můžete nadále svítit, využívat plynové topení nebo brouzdat po internetu, a to i při výpadku proudu z distribuční sítě.


K tomu slouží baterie, kterou si sami nabijete. Navíc máme všechny naše systémy pod vzdálenou kontrolou. Pro instalaci HFVE s DC-vazbou není třeba žádat distributora o povolení. Tyto hybridní solární systémy mohou pracovat s podporou rozvodné sítě případně jiného záložního zdroje, nebo v režimu úplné autonomního provozu. Výkonná kW elektrárna s baterií o kapacitě kWh.


Optimalizace FVE Trnava, 4MW. EMS Pro bezkolapsní provoz musí mít skládané bateriové systémy (skládačky) na bateriích (Pylontech, BMZ, Axitec aj.) nastavenu tzv. Bohužel fungování skládaček je vztaženo a přímo závislé na švejkových hodnotách napětí baterií. Ve skládačkách jsou hodnoty napětí.


Najdete u nás ostrovní systémy , nosné konstrukce, elektroměry, fotovoltaické moduly, hybridní systémy , fotovoltaické ohřívače, síťové systémy a další související zboží. Navrhujeme optimální řešení a využití Vaší FVE. Zpracováváme kompletní projektovou dokumentaci včetně energetického posudku Realizace. Od té doby se ale hybridní elektrárny významně změnily, nyní s příchodem IT technologií a vývojem baterií a také díky dotačnímu programu z NZU dnes stavíme hybridní elektrárny jako sofistikované systémy s desetiletými zárukami na baterie, monitoringem výroby a spotřeby, aplikacemi pro mobilní telefony, s ukládání.


Nabídka hybridních FVE GoodWe Rozsah dodávky: Systémy fotovoltaických elektráren nabízíme jako kompletní sestavy včetně instalace, vyřízení potřebné administrace a zažádání o dotační titul. Uvedené systémy zahrnují odbornou instalaci systému, zprovoznění a nastavení včetně zaškolení obsluhy. Nabídka hybridních FVE RCT POWER Rozsah dodávky: Systémy fotovoltaických elektráren nabízíme jako kompletní sestavy včetně instalace, vyřízení potřebné administrace a zažádání o dotační titul. Některé obsahují zároveň už i regulátory nabíjení baterií fotovoltaickými panely nebo ze sítě.


Výhodnost investice do FVE je nejvyšší na domech, kde je vysoká spotřeba elektřiny a tedy je zde možné si vyrobenou elektřinu spotřebovat. Hybridní měniče dovedou míchat energii z více zdrojů. Jaké jsou hlavní součásti fotovoltaické elektrárny? Síťová FVE se záložním systémem je vpodstě méně dokonalým předchůdcem čistě hybridních fotovoltaických elektráren.


Hlavním rozdílem je, že síťovou FVE s back-up systémem není možné, podobně jako klasickou FVE , legálně připojit bez povolení distributora do DS. Jedině čistě hybridní FVE s instalovaným. Je velmi pružný v ohledu na případné výkyvy ve spotřebě a nerovnoměrné využívání energie v průběhu dne. V budoucnosti, při dostatečném nadimenzování.


Hybridní fve systémy

Tento typ FVE se zapojuje buď jako ostrovní systém tj. FVE , která je připojena na distribuční síť a dle potřeby z ní může energii odebírat. Toto řešení je zcela odlišné oproti síťovému a umožňuje např. Pokud je výroba větší než spotřeba, ukládá se elektrická energie do akumulátorů.


V případě nedostatku slunečního svitu jsou spotřebiče. SUNLUX splnil co slíbil, včetně podpory při vyřizování dotace z Nové Zelené úsporám. Pravidelné údržba a servis. Malé domácí fotovoltaické elektrárny lze podle způsobu připojení rozdělit na on-grid systémy připojené k distribuční soustavě a off-grid (ostrovní) zařízení, které fungují autonomně. Stavby na klíč včetně vyřízení dotací.


Fotovoltaické elektrárny na rodinné domy a firmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения