pondělí 19. listopadu 2018

Průmyslové značení výrobků

Společnost REKO PRINT, s. Připravíme vám návrh řešení na míru a zajistíme dodávky spotřebního materiálu i profesionální servis. Pokud pro vás investice do značicího stroje není efektivní, nabízíme Vám zakázkové značení Vašich produktů. Na zakázku označíme libovolně velké série výrobků a dílů. Nabízíme možnost jak laserového zakázkového značení , mikroúderového a rycího. Naše systémy umožňují značit alfanumerické znaky.


Průmyslové značení výrobků

Jsme váš průvodce ve světě průmyslového značení. Nabízíme technologie - značení laserem, inkjet, mikroúder, termotransfer. Průmyslové značení dílců a výrobků.


Specializujeme se zejména na průmyslové značení dílců a výrobků. Dodáváme nýtovací stroje, montážní lisy a vyjiskřovačky kovů. I vaše výroba bude jednodušší, spolehlivější a efektivnější díky správnému automatickému moni. PRŮMYSLOVÉ ZNAČENÍ VÝROBKŮ Poradíme Vám s výběrem nejvhodnější technologie pro průmyslové značení výrobků SLEDOVÁNÍ VÝROBY.


Stránky PRUMYSLOVE-ZNACENI. COM přinášejí aktuální a odborné informace o nejnovějším dění v oblasti trvalého popisu výrobků , dílců a materiálu. Dodáváme kvalitní průmyslové popisovače značek Intrama a Markal, určené k trvalému značení kovů, plastů a mnoha dalších povrchů.


K výběru je mnoho různých modelů dle kvality (stavu povrchu) značeného materiálu, dle průměru a tvaru hrotu popisovače, dle požadavků na odolnost průmyslového popisu atd. Vítejte na stránkách společnosti MARKSYS s. Předmětem činnosti je prodej značicích technologií, technická podpora, servis. Dále vám nabízíme i zakázkové značení a výrobu strojů na zakázku.


Na každém předmětu vidíte značení. Dodáváme stroje a funkční řešení pro průmyslové značení výrobcům napříč obory. Stroje od nás našim zákazníkům denně označí miliony dílů. Značení loga, kódů, čísel a textů, které vydrží napořád.


Laserové technologie a průmyslové značení. Vyberte si dle svého zaměření a typu výrobku i odpovídající produkt. Pokud chcete popisovat svoje materiály laserovou technologií, svařovat svoje výrobky, mechanicky značit nebo razit výrobní čísla, jste zde na správném místě.


Nabízíme zakázkové laserové mikronavařování a mikrosvařování. Zakázky odesíláme přepravní službou po celé ČR i do zahraničí. Garantujeme kvalitu, nízké ceny. Máme výhradní zastoupení pro německou spol. Nabídneme Vám a dodáme také aplikátory etiket včetně TT tisku, ruční popisovače výrobků a značící lasery.


Bezkontaktní značení Ink Jet tiskárnami je moderní metoda potisku nejrůznějších výrobků za pohybu i za klidu. Tisknout lze data, šarže, loga, čárové a 2D kódy. Při balícím procesu se hojně využívá značení. Stále rozšiřujeme naši nabídku služeb tak, abychom byli schopni uspokojit potřeby našich klientů průmyslového značení a značení reklamních předmětů, poradenství a prodeji techniky pro průmyslové značení. Provádíme průmyslové značení Vašich výrobků a součástek laserovou technologií.


Pro strojírenské a výrobní firmy popisujeme velké množství součástek a výrobků , ať už technickými parametry výrobku, logem výrobce, nebo jinými požadovanými označeními. Trvalé značení přímo do materiálu nebo-li průmyslové značení laserem, mikroúderem, ražbou, horkou ražbou, lisy a odvalovacími stroji. Leonardo technolgy je připraven značit pro vás výrobky a to veškerými technologiemi, které nabízí.


Je zde možnost využít laseru, inkjetu, aplikátoru etiket, termotransferových tiskáren, dopravníku, ale i kompletace výrobků a jejich skládání s následným balením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения