čtvrtek 22. listopadu 2018

Šroubované kovové regály

Kovové regály s plechovými policami sa používajú pre širší okruh účelov. Ich obvyklé využitie je v skladoch, archívoch alebo menších dielňach. Oproti regálům z jiných materiálů se mohou pyšnit vyšší nosností, stabilitou, odolností proti vlhku a snadnou údržbou. Jsou vhodné především do malých skladů ve firmách, do kanceláří, ale také můžeme doporučit tyto regály do domácnosti, do sklepa, do garáže či menší dílny. Bezšroubové kovové regály jsou regály , které mají stojiny vyrobené z kovu, zpravidla oceli.


Stojiny jsou perforovány v pravidelných intervalech, do kterých se zasouvají police. Proto je možné police libovolně výškově nastavovat s krokem 33mm. Police mohou být rovněž kovové.


Regály , regálové systémy, Metalkas, s. V naší nabídce regálů a regálových systémů naleznete v první řadě klasické šroubované kovové regály různých variant a velikostí, montované pomocí osvědčeného systému šroubů a matek. Nabízíme kvalitní šroubované regály z kovu v několika rozměrech a nosnostech za výhodné ceny na ABStore. Pokud hledáte šroubovaný regál do skladu, pak u nás budete určitě spokojeni. Kovové policové regály FIX vynikají především svým kvalitním provedením, důmyslným detailům a možnosti rozšíření o příslušenství. DTD policí, Metalkas, s. Levné policové skladové kovové regály seženete na ABstore.


Jejich plusy jsou jednoduchá montáž bez použití šroubů, kvalitní zpracování i spolehlivé dřevotřískové police, které Vás ohromí svou nosností. Majster Regál nabízí kovové regály a regálové systémy, které optimálně využívají prostor a zohledňují možnosti a individuální požadavky zákazníka. Naše regály s vámi mohou růst, mohou být kdykoliv rozšířeny o přídavné moduly a. Barevné šroubové kovové regály jsou také výborným doplňkem do obytných prostor a domácnosti.


Svou barvou dokáží oživit kuchyň, ložnici, dětský pokoj a jsou plnohodnotnou náhradou nábytku. Dílenské pracovní stoly a regály. Nejlepší spojení ceny a kvality v celé ČR. Velkosériová kovovýroba na zakázku vč. Zpracování plechů, trubek a profilů na CNC strojích, laserové řezání trubek a plechů, práškové lakování.


Spoje šroubované i samosvorné, povrchová úprava pro tento kovový nábytek je práškovou barvou nebo pozinkováním. Nabízíme skladové regály - kovové regály , konzolové regály , regály na míru, kovové police a příslušenství k regálům. Tyto šroubované kovové policové regály jsou vhodné do všech skladových prostor,archivů i do sklepů, garáže, dílen atp. Nabízíme klasické šroubované regály nebo FIX, klasické zásuvné regály nebo CLIP, rozšíření policových regálů FIX a CLIP a policové regály CLIP na ukládací bedny. KOVOVÉ REGÁLY A REGÁLOVÉ SYSTÉMY, LAMINOVANÉ POLICE DO DOMÁCNOSTI, DO SKLADU, REGÁLY DO DÍLNY.


Kovové šroubované regály s univerzálním využitím ve firmě či skladech. Součástí je šest výškově přestavitelných polic s nosností 2kg na polici s rovnoměrným zatížením, z nichž je každá zpevněna dvěmi podélnými výztuhami. Nabízíme osvědčené kovové policové regály do skladů, regály do archivů, dílen nebo regály na pneumatiky v provedení jako regály násuvné nebo šroubované. Jednoduchá montáž pomocí šroubových spojů.


Nabízíme regály do prodejen, domácností využijte náš konfigurátor regálů. Sestavte si regálový systém podle vašich potřeb na eu-regaly. Mezi kovové policové regály patří lehké šroubované policové regály , zásuvné policové regály , vhodné především pro příruční sklady ve firmách, malých dílnách a domácnostech.


FIX, zásuvné policové regály CLIP, vhodné převážně pro sklady, dílny a archivy. V případě, že chceme zvýšit jeho nosnost, používáme pod každou polici jednu nebo i dvě výztuhy. Nosnost regálu je dána nosností police. Nabízíme profesionální vybavení pro Váš sklad i dílnu: regály kovové , regálové systémy, kovový nábytek, dílenský nábytek, dílenské vybavení, plastové přepravky, plastové boxy, bedny, palety, vestavby do aut. Zboží dodáváme do celé ČR.


U nás naleznete více jak 1typů kovových policových regálů, držíme skladem. Get Best Monoculars prices in UK. Free Delivery Available! At Pricehunter you have access to millions of prducts at the lowest prices.


Find cheap best monoculars prices and purchase via price comparison Pricehunter.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения