pátek 9. listopadu 2018

Tupláky

Tupláky

Obchod broušeným sklem. Rychlé a jednoduché vytvoření vlastního návrhu (JMÉNO. ČÍSLICE) na Vámi vybraný předmět. Dárky pro muže však nemusí být jen půllitry nebo tupláky na pivo. Po ty, kteří svůj vlastní originální půllitr se jménem již vlastní nebo pokud nemáte zájem o tyto dárky pro pivaře, můžete zvolit hrnek na kávu, sklenici na víno nebo sklenice na whisky se jménem. Mezi oblíbené patří velké tupláky na pivo - maxi tupláky.


Tupláky

Jedná se o obří sklenice, které jsou dostatečně velké i pro ty nejnáruživější pivaře. Kapacita jednoho tupláku se rovná třem pivům. Aktuální provoz e-shopu s ohledem na nařízení vlády Na tupláky nabízíme pískování textu i obrázku. V této sekci naleznete exkluzivní pivní půllitry, tupláky a korbely.


Je konec všedním stolům s nezajímavými půllitry, teď má každý z vás možnost pořídit si svůj osobní půllitr, který vám všichni ostatní pivaři budou závidět. Silnostěnná sklenice na pivo s litrovým obsahem - TUPLÁK. Litrová sklenice na pivo - dárek pro opravdové pivaře.


Litrový pivní tuplák je vhodný pokud na sklenice chcete vypískovat nejen jméno ale i větší množství textu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sklenice na pivo neboli pivní sklo - nabízíme komplexní portfolio sklenic a džbánů na pivo - skleněné půllitry i třetinky na pivo ze skla.


Internetový prodej skleněného a porcelánového zboží. Svatební skleničky, karafy na víno, dekantéry, džbány na vodu, džbány, skleničky a sklenice na víno, šampusky, flétny, pivní sklenice, půllitry, chladiče na víno, chladící nádoby PULLTEX, chladiče na nápoje. Mnichovské oslavy piva, plných tupláků, břich a řízné dechovky navštívilo letos nejméně návštěvníků za posledních let. Prodám tři kusy keramických pravých Bavorských tuplák ů. Prodám sbírku pivních sklenic,půllitrů,pohárů a tupláků. Sbírka čítá pivní sklo Českých i zahraničních pivovarů.


Tupláky

V inzerátu je jen pár fotografií,všechny by se nevešly. Veškeré fotografie nabízeného pivního skla zašlu na vyžádáni e-mailem. Potřeba ke správné funkčnosti naší mapy je mód Global Company 1. Manure system, který jsme opravili do MP. Ke stažení zde na stránkách, bez nich Vám to bude házet chyby nebo se nepřipojíte na server! TZ 4-Kmotor Slavia s90a Hp,předělaná hydraulika,samostatná hydraulika 2pístového řízení,nožní brzda na všechny kola,velmi výkonný hydraulický naviják,přední a. V této kategorii naleznete originální pískované pivní tupláky.


Pivní tupláky , neboli také tupláky na pivo jsou o objemu jden litr, velice pevné a robustní. Na tuplák vám vypískujeme obrázek, text, jméno, podpis či firemní logo. Zde může být úvodní text pro zvolenou kategorii produktů. Ručně pískujeme obrázky různých motivů na skleněné číše, sklenice, půllitry, vázy.


Tupláky

Dárky, suvenýry a sportovní poháry ze skla. Možnost návrhu vlastního motivu z fotografie nebo pohlednice. Výroba dárkových předmětů na zakázku jako jsou půllitry se jménem a obrázkem, hrnky s obrázkem a jménem, pískované tupláky a pivní sklo, trička s potiskem.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения