čtvrtek 8. listopadu 2018

Kleště na kam patentky

Popis: Sada obsahuje kvalitní kleště na druky, šídlo, šroubovák a čtyři nástavce na odlišné velikosti druků a 1plastových a kovových druků. Tři nástavce vhodné na plastové druky velikostí T Ta T8. Nástavec vhodný na kovové druky velikosti T5. Dvě razidla na plastové druky. Obsahuje adaptér Na naší stránce používáme soubory cookie , abychom co nejlépe využili možnosti stránky a přizpůsobily je tak Vašim požadavkům.


Ruční lis - kleště na patentky od firmy KAM Ruční lis je určen na plastové patentky velikosti 1 a 2 které se nejčastěji používají na dětské oblečení.

Kleště na stylové patentky KAM. Balení obsahuje šroubovák pro výměnu příslušenství na různé velikosti knoflíků. Návod k použití v anglickém a německém jazyce. Jen tak pro zajímavost. Případně na dětském body či tričku - když upadne dám opět kovový, ale kdybych pořídila kleště na umělé patentky , tak abych je mohla využít i poté, co budu mít plenky našité.


Všude se píše o několika vrstvách silné látky k přicvaknutí patentku, proto se tak hloupě doptávám. Jsou vhodné na cokoliv Vás jen napadne pro velké i malé. K aplikaci těchto patentů můžete použít tyto speciální KAM kleště a nebo speciální multifunkční kleště VARIO od značky PRYM Love, které jsou také vhodné na aplikaci těchto druků.

Patentky jsou lesklé v různých barvách, velikost 12. Kliešte na štýlové patentky KAM. Balenie obsahuje skrutkovač pre výmenu príslušenstva na rôzne veľkosti gombíkov. Návod na použitie v anglickom a nemeckom jazyku.


Doporučujeme místa, kde budete dávat patentky , podlepit nebo nějakým způsobem zpevnit, aby se patentky nevytrhávaly. Nýtovací kleště - návod k použití KOH-I-NOOR a. This feature is not available right now. Please try again later.


Stejné patentky najdete běžně na většině komerčně prodávaných dětských látkových plen a podobně. Nyní budete moci tento profesionální vzhled dosáhnout i doma :) Aplikují se specielními kleštičkami , které máme také, případně profesionálně lisem. V nabídce máme stiskací knoflíky kohinoor, plastové patentky pro děti z kolekce Prym Love Color Snaps různých barev, tvarů a velikostí. Dále druky a průchodky kovové, měděné, mosazné, stříbrné. Zakoupit můžete rovněž přípravky a kleště na patentky a druky.


Plastové patentky KAM Plastové KAM patentky jsou vhodné na zapínání různých částí oděvů, děstkého oblečení jako jsou dětská bodýčka nebo na zapínání doma vyrobených plínek. Pro aplikaci jsou nutné kleště , které naleznete zde. Univerzální kleště na plastové KAM patentky. V sadě je náhradní piston na větší patentky a vymnitelné mističky na patentky jiných rozměrů, než jsou ty.


Barevné plastové patentky pro výrobu plenek a obleční.

Všechny patentky , které prodáváme,. Plastové druky používám na plenky a na softshell, na bryndáčky třeba, ale nepoužívám je na oblečení, na bodýčka se nehodí, jsou totiž velmi vysoké a mohou tlačit. Všeobecná online poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata.


Plastové KAM patentky sú vhodné na zapínanie rôznych častí odevov, děstkého oblečenia ako sú detská Bodýčko alebo na zapínanie doma vyrobených plienok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения