pondělí 5. listopadu 2018

Nůž kuchařský azza 20 cm

Vyrobeno kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, odolná čepel s dokonalým ostřím a ergonomická rukojeť s masivními nýty. Klasický kuchařský nůž s dlouhou čepelí a jemným ostřím. Nůž je vhodný na krájení, porcování všech druhů masa, jemné porcování pečeně, zeleniny například cibule, papriky, vňatky a jiné zeleniny.


Délka čepele: ,cm. Nůž TESCOMA AZZA je vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli. Dokonalý tvar a mimořádnou ostrost čepele završuje esteticky tvarovaná designová rukojeť s masivními ocelovými nýty. Nože AZZA jsou ukovány z jediného kusu nerezavějící oceli.


Jeho velkou výhodou je odolná čepel s dokonalým ostřím a ergonomická rukojeť s masivními nýty. O vysoké kvalitě svědčí záruka let. Broušení nožů a nůžek, pil. Správný kuchařský nůž vám velmi usnadní práci v kuchyni. Typický tvar kuchařského nože dovoluje pohodlnou a přesnou práci při krájení veškerých potravin v kuchyni.


Nože jsou perfektně vyvážené, s ergonomickým designem rukojetí. V domácí i profesionální kuchyni oblíbené a často používané nože. Kuchařské nože s čepelemi z prvotřídní nerezavějící oceli jsou nabízeny ve velikostech, jsou optimálně vyvážené, opatřené ergonomickou nebo protiskluzovou rukojetí. Tento nůž poskytuje výbornou manipulaci a snadnou kontrolu díky jeho široké a robustní čepeli. Je vhodný na krájení, sekání či kostkování všech druhů potravin.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nečekejte, než bude zboží vyprodáno. Nabídka za tuto cenu na eshopu TESCOMA. Kratší čepele se dají využít k odkrajování zeleniny, ovoce nebo práci s rybami.


Nůž vykosťovací AZZA s ergonomickou rukojetí, která je opatřena masivními ocelovými nýty. Nůž je vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní japonské nerez oceli a je perfektní pro vykosťování všech druhů masa. Této oblasti se věnujeme více jak let. Za tuto dobu jsme získali spoustu zkušeností s jednotlivými výrobky, které vám rádi předáme.


Veškeré zboží si můžetze prohlédnout osobně na naší kamenné prodejně Budečská Praha - Vinohrady, kde se nachází kolem 10. Nůž z nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť. Tescoma Kuchařské nože do vaší kuchyně. Henckels modelové řady Four Star. Nekompromisní kvalita, mrazem kalená ocel, jemné ostří, ergonomická rukojeť, je to co ocení každý kuchař.


Jedinečný design nože, který je v nezměněné podobě na trhu již déle než let. O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky Ochrana dat Reklamační řád Časté. K noži je ZDARMA přidáván dvoustupňový brousek na nože Classic Ikon v ceně 88-! Limitovaná edice za zvýhodněnou cenu.


Ruční doostření a leštění a kontrola laserem zajišťuje dlouhodobou ostrost. Záštita chrání prsty a vyvažuje nůž. Doporučujeme ruční mytí. Určeno k broušení nožů AZZA a ostatních kuch. Ergonomická rukojeť pro bezpečné použití má očko pro zavěšení.


Nože PRESTO jsou speciálně tvarovány a broušeny pro maximální účinek a bezpečné použití - čepel z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu, vhodné do myčky. Nůž kuchařský PRESTO cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения