úterý 13. listopadu 2018

Holení ženy

Holení ženy

I když to vypadá, že dámské holení je trend jen posledních pár desítek let, opak je pravdou! Holení si totiž ženy oblíbily už mezi světovými válkami a první žiletka je dokonce víc než sto let stará! Od té doby jsme ušly pořádný kus cesty a meto jak se zbavovat chloupků, je mnoho.


Holení ženy

Ken Block Recommended for you. Gely na holení - detailní popis Aby holení bylo bezproblémové. Ačkoliv se to někdy nezdá, s holením mají daleko větší problém muži než ženy. Někteří totiž musí svou pleť trápit den co den, a proto je velmi důležité, aby používali kvalitní gely na holení. Máme pro vás pár tipů, aby se holení obešlo bez.


Holení za pomoci žiletky je, navzdory technologickým pokrokům, stále nejpopulárnější. A asi se budete divit, co všechno se dá při zbavování chloupků touto klasickou metodou zkazit – od používání tupých břitů až po ranní holení. Doprava do hodin, nad 50Kč zdarma!


Skladem máme značkových produktů od 2Kč. Trendy jsou neúprosné a velí zbavit se všech chloupků. Holení patří u většiny žen ke každodenním rituálům. Intimní partie nejsou výjimkou.


Příliš časté holení těchto míst ovšem zdraví neprospívá. Krásný pocit hladkých nohou a celého těla je nezaměnitelný. Holení intimních partií je především módní záležitostí.


Z hlediska hygieny je totiž úplně jedno, jestli chloupky upravujete, nebo nikoliv. Mnoho žen si ale s upraveným klínem připadá více sexy a také muži mají různé preference. Jaká metoda úpravy chloupků je nejlepší. Holení je pro většinu mužů každodenním rituálem. Pro dokonale hladké oholení obličeje bez nepříjemného podráždění potřebuje každý muž tu správnou výbavu.


Vyberte si vše, co pro vaše holení potřebujete: klasický nebo elektrický holicí strojek, gel nebo pěnu na holení i náhradní břity. V období, kdy vládla francouzská móda, měly ženy zakázáno holení intimních partií. Dalo by se říci, že holení intimních partií je hitem nebo fenoménem dnešní doby, tedy dvacátého a jednadvacátého století. V dnešní době si již ženy na intimních partiích vytvářejí různé tvary, aby tak zaujaly svůj mužský.


Holení ženy

Připadají si tak prý čistější, svěžejší i sebevědomější. Navíc se to líbí v drtivé většině i jejich partnerům. Podle odborníků však chloupky na intimních místech mají své důvody a dokonce může zmiňované holení někdy přinést i nejrůznější zdravotní problémy.


Jak jsou na tom ale vůbec. V současné době považujeme holení podpaží a nohou u většiny žen za samozřejmost, přičemž mnoho žen pravidelně upravuje také ochlupení svého pohlaví, ať už částečně nebo úplně. V poslední době roste i počet mužů, kteří si holí své přirození. Ze všech úprav je právě holení přirození nejcitlivější, a proto vyžaduje zcela odlišný přístup než.


Holení ženy

Naneseme vodu po holení , která zmírňuje podráždění a urychlí regeneraci pokožky. Nakonec lze použít balzám po holení , který pokožku desinfikuje, navoní (popřípadě i vyživí apod. – namísto balzámu lze použít i kolínskou). Nebo, v případě, že se chystáme ven, lze použít ochranný krém, který nyní holením. Mokré holení , Zastřihovací nástavec.


Jejich profil klouže po všech křivkách tváře a také chrání pokožku 10x lépe než běžné břity.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения