úterý 20. listopadu 2018

Restaurace na pekárně v čakovičkách

Všechna naše jídla mohou obsahovat všech. NA PEKÁRNĚ, česká restaurace Václava Friče. Restaurace Kastrol je pražskou sestřenicí naší restaurace Na. Alcron nejlepší rybí restaurace podle průvodce Grand. Oba šéfkuchaři – Václav Frič a Pavel Mencl jsou velcí přátelé již od dob společného působení v kuchyni restaurace Alcron.


Spojuje je láska k poctivému jídlu a čerstvým lokálním surovinám.

Václav Frič, společně se svým týmem, zde připravuje denně čerstvé menu složené z toho nejlepšího z české kuchyně. Na Pekárně v Čakovičkách , jen pár kilometrů od hranice Prahy, je pravý ráj milovníků poctivého jídla. Dexit rovně směr Líbeznice, dále směr Mělník, poté směr Zlonín. Brandýsa nad Labepot.


Nově teď hostům nabízí domácí chléb z pece, kterou zprovoznil před dvěma měsíci. V restauraci je ho všude plno, v kuchyni i mezi hosty, s nimiž si o jídle povídá. Z důvodu výpadku elektřiny bude restaurace v pondělí 7. Děkujeme za pochopení a budeme se na Vás těšit.

Jídla jsou připravována z těch nejčerstvějších surovin pocházejících převážně od lokálních producentů. Restaurant Na Pekárně Čakovičky in the Mratínu is looking forward to your visit. Jejím majitelem a šéfkuchařem v jedné osobě je totiž Václav Frič, specialista na českou kuchyni, který si tak splnil dlouholetý sen. Majitelem a Šéfkuchařem je Vašek Frič, který mimojiné vede kurzy v Prakulu a přispívá v seriálu o mase do Apetitu.


Vstupme do jeho hájemství v Čakovičkách a poznejme sami. Na Pekárně : Výborná kuchyně v Čakovičkách - Na webu Tripadvisor naleznete recenzí zákazníků, fotografii a výhodné nabídky pro Mělník, Česká republika. Pořízením vlastní hospody si splnil dlouholetý sen. Z emitý Václav Frič si v Čakovičkách nedávno otevřel hostinec Na Pekárně. Jeho živelná energie a svérázný smysl pro humor vás budou provázet celým obědem či večeří, takže se možná občas zakuckáte v půlce sousta nebo polknete na prázdno, když vás zrovna nějakým peprným fórkem počastuje.


Zdánlivý nonsens v Čakovičkách , pod nímž je podepsán Václav Frič, byl tím nejlepším, co mohl udělat. I proto restaurace Na Pekárně po zásluze vzkvétá. Také šéfkuchař Kastrolu Pavel Mencl se zaměřuje nejvíc n českou kuchyni.


To co na mě dýchlo když jsem vešel do tohoto podniku, to na mě. Než těsto na nadýchaný knedlík pořádně vykyne, chvíli to trvá. Rozhodně se to ale vyplatí.


Třicet ústřic typu Belon otevřel v čase minut sekund. Mistrovství vyhrál již po osmé a pojede reprezentovat Českou republiku na mistrovství světa v Irsku a na mistrovství Evropy ve Švédsku.

Máme radi restauraci V Polích v Číčovicích, ta ma krasnou atmosféru a pokud se chcem super po Česku najíst, tak nejlepší volba je Na pekárně u skvělým kuchaře Vaška Friče v Čakovičkách je to odborník na českou kuchyni a především jeho svíčková vešla do dějin, ma skvělé ceny, úžasný jídlo a bomba Plzeň co se. Vřele přivítáni jsou všichni příchozí samotným šéfkuchařem. Kde dělají nejlepší kulajdu?


Podle Hejlíka v Čakovičkách Na Pekárně. A nedivte se, když vám bude šéf tohoto podniku tykat. Jste totiž u něj v obýváku.


V Čakovičkách , malé obci kousek od Prahy, je útulná hospůdka Na Pekárně. Její majitel a šéfkuchař Václav Frič zde žije s manželkou a dvěma dětmi. Pan Frič má své krédo: Mám hospodu tam, kde končí záda a začínají nohy, ale dělám práci, která mne baví, a lidem rozdávám radost a štěstí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения