čtvrtek 15. listopadu 2018

Čištění interiérů aut praha 10

Mytí a čištění auta parou v Praze. Hloubkové čištění , dezinfekce - interiéru auta. Parní čištění karoserie, disků a zádveří, interiér, čištění motoru.


Provádíme především ruční mytí, tepování interiérů , čištění interiéru, čištění a impregnaci kůže, voskování karoserie, renovace laků, aplikace keramické ochrany a mnoho dalších prací spojených s údržbou aut. Po tepování je auto téměř suché, odvážíte si tedy úplně suchý vůz. V případě, že na Vašem látkovém nebo koženém sedadle v autě pozorujete měnící se strukturu potahu, popraskané a odřené plochy, různá zbarvení a jiný nežádoucí stav, pomůžeme Vám.

Interiér vozidla vyžaduje pravidelnou péči. Vaše jediné Plusové čištění interiérů aut v Praze! Dokonalé čištění a tepování vašeho vozu.


TIP: Exkluzivně čistý vůz i zvenku, vám zajistí programy ručního mytí kombinované s čištěním interiéru. SUV, MPV, OFF ROAD a dodávkových automobilech. Praha Vyčištění interiéru vašeho auta. Věrnostní a množstevní slevy.


Fabia, Polo, Fiesta, apod. Ostrava za nejnižší ceny, přesto v té nejvyšší kvalitě.

Ministerstvo vnitra bylo zřízeno na základě zákona č. Komplexní mokré a suché programy. Proto může docházet k postupnému hloubkovému zanášení čalounění vašeho auta. Ale nemusíte zoufat, máme na to snadnou pomoc! Stačí jen využít hloubkového čištěn interiérů.


Detailingové čištění auta. Tepování a čištění sedaček a čalounění auta. Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio. Kvalita ručního mytí je stoprocentní a nedá se srovnávat s žádnou jinou technologií.


Suché čištění interiéru (textilie i kůže) - vysátí celého auta včetně kufru a koberečků, čištění vnitřních plastových částí, otření hran dveří, čištění vnitřní strany oken – doba úklidu cca hod. Ruční mytí a čištění aut s námi je pro Vás bez starostí. Staňtě se i Vy nebo Vaše firma našimi stálými spokojenými klienty.


Svěřte nám bez obav své vozy k čištění interiérů , ručnímu mytí exteriérů a dalším souvisejícím úkonům. Přes let se zabýváme údržbou a čistěním kůže. Svou práci odvádíme profesionálně s šetrným přístupem k danému materiálu. Opravíme vaše auto rychle, kvalitně, levně a bez objednání.


Autoservis Garant reference (7) autoservis garant s. Postaráme se Vám o průzračná skla, čistý interiér a zdravé prostředí. Nabízíme profesionální čištění aut a při práci dbáme na každý detail.

Profesionální čištění interiéru auta. Nabízíme ekologické čištění interiérů aut , které zahrnuje čištění autosedaček, palubní desky nebo podlah vašeho vozu. Náš způsob čištění vyžaduje minimální množství vody. Pravidelným čištěním a následným impregnováním povrchů dojde k jejich konzervaci následkem čehož se méně znečišťují a lépe odolávají UV záření.


Váš vůz se již po prvním čištění rozjasní a oživí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения