pátek 2. listopadu 2018

Prostěradlo jersey 100x200

Dnes už si snadno vyberete z mnoha barev prostěradlo Jersey 100x2, které lehce navléknete na matraci, v barvách Vaší ložnice prostěradlo Jersey 100x2pro Vás. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Bellatex Froté prostěradlo Kamilka olivová, 1x 2cm.


Homa jersey prostěradlo cappuccino. Prostěradlo 100x2u nás naleznete v různém provedení. Vybrat si tak můžete froté prostěradlo , jersey prostěradlo nebo saténové prostěradlo v rozměru 1x 2cm. Nabídku doplňují prostěradla s nepropustnou vrstvou v provedení froté nebo jersey.


Vhodně zvolenou velikost poznáte tak, že prostěradlo zakrývá celou vrchní část matrace, její boční strany a přesahuje také do její spodní strany. Rozměr propínacích prostěradel bývá. Kvalitní české jersey prostěradlo EXKLUSIVE nebesky modrá od firmy Polášek.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Péče o jersey prostěradlo - teplota praní: 60°C, lze sušit v bubnové sušičce na sníženou teplotu. K hezkému povlečení zajisté patří i kvalitní prostěradlo , které jej krásně a vkusně doplní.


Výhodou jersey prostěradel je snadná údržba - nemusí se žehlit. Složení materiálu: bavlna (kvalitní česaná bavlna), elastan. Jejich výhodou je velmi dobrá savost a prodyšnost. Jersey patří k nejhebčím látkám vyráběným z bavlny.


Jeho devizou je především hladký a elegantní vzhled. Lůžkoviny Jersey jsou velmi příjemné, heboučké a nemusí se žehlit, což ocení každá moderní žena. Jsou napínací, takže se prakticky přizpůsobí matraci vysoké až centimetrů. Napínací jersey prostěradlo červené barvy je určeno na matraci s výškou cm.


Bavlna dělá prostěradlo příjemné na dotek. Ulehněte na napínací jersey prostěradla z prvotřídní 1 bavlny o vysoké gramáži. Jsou příjemná na dotek, prodyšná, vhodná pro alergiky, jednoduchá na údržbu, dlouho vydrží, nemačkají se. Dokonce si lze po objednání zboží vyzvednout i osobně u skladu Mikaton.


Bavlněné JERSEY PROSTĚRADLO s všitou gumou Dopřejte si to správné prostěradlo pro nejdokonalejší pohodlí při spánku, protože výběr prostěradla je stejně důležitý jako výběr povlečení. Nabízíme široký výběr jersey prostěradel v mnoha barvách. K výrobě prostěradel používáme tkaniny s vysokou plošnou hmotností. Napínací prostěradla jersey a froté jsou opatřena gumou v tunýlku, která lze v případě nutnosti vyměnit nebo upravit.


Materiál je elastický, nemačkavý, velmi snadno se udržuje a je proto zárukou dlouhé životnosti a stálobarevnosti i při častném praní. Skladem ihned k odeslání -. Bavlněné jersey prostěradlo si zamilujete díky jeho jemnosti a prodyšnosti materiálu. Složení tohoto prostěradla je bavlna a elastan, který umožňuje prostěradlům napínat se jak do délky, tak do šířě. Jersey : Klasické napínací prostěradlo s všitou gumou určené na matrace do výšky cm. Jersey s elastaneLuxusní napínací prostěradlo s všitou gumou určené na matrace až do výšky cm.


Je vyrobeno z nejkvalitnější česané.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения