pondělí 12. listopadu 2018

Froté prostěradla 160x200

Froté prostěradla 160x200

Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což velice usnadňuje jejich navlékání na matraci, na které oproti klasickým prostěradlům perfektně drží a neshrnují se. Froté prostěradla 160x2, Písecké lůžkoviny. Prostěradla 160x2cm. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Jejich materiálové složení tvoří z bavlna vyznačující se výbornou savostí a prodyšností. K hezkému povlečení bezpochyby patří vkusně sladěné a kvalitní froté prostěradlo.


Tvoří jej smyčková tkanina, která se skládá z bavlny a polyesteru. Oblíbená froté prostěradla nabízí vysoký komfort a pohodlí. Jsou vyrobena z odolného a snadno udržovatelného materiálu s velmi příjemným povrchem.


Svou popularitu si vysloužila hned z několika důvodů. V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů a rozměrů. Dáváte přednost oblíbenému froté ? Dopřát si můžete také jersey prostěradla , která se dobře kombinují se saténovým nebo flanelovým povlečením. Napínací froté prostěradla z české výroby.


V nabídce jsou gramáže od 190g do 220g. Všitá guma v tunýlku zajistí správné držení prostěradla pod matrací. Materiál si i při dlouhodobém používání zachovává své jedinečné vlastnosti.


Navíc jsou neuvěřitelně měkká a. Skladem - ihned k odeslání. Dětské zboží Cestovní polštářky Ložnice Koupelna Kuchyň Domácnost Ložnice. Máme široký výběr barev včetně oblíbeného bílého froté prostěradla. Veškerá prostěradla jsou české.


V povlečení lze vybírat z materiálů krep, hladká bavlna, satén, flanel, damašek a mikrovlákno. Prohlédněte si nabídku ručníků, také vyšívaných a textilních dortů. Polštáře, přikrývky a potahy na matrace.


Jistě Vás osloví i naše nabídka záclon za velmi příznivé ceny. Vybírejte různé barvy a různé druhy: žerzej, froté , jersey a další na JYSK. Zkuste si představit prostěradlo jako základ dobrého spaní. Bez něj by to nebylo ono. Nabízíme prostěradla různých barev, stejně jako prostěradla z trvale udržitelných materiálů, takže se vám bude spát extra dobře.


Můžete si je prohlédnout online nebo v obchodním domě. Kvalitní české froté prostěradlo na dvoulůžko 180x2cm. Garantujeme Vám, že toto jsou nejkvalitnější prostěradla , jaká se na našem trhu dají koupit.


Všechna napínací prostěradla mají kvalitní všitou gumu pro delší životnost a lepší stabilitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения