pondělí 26. listopadu 2018

Okrasné sudy na dešťovou vodu

Okrasné sudy na dešťovou vodu

Rádi užitkujete při pěstování rostlin dešťovou vodu a chcete, aby nádoba na vodu zdobila Vaši zahradu, pak zde máme nabídku okrasných nádob na dešťovou vodu. Kbelíky, vědra, sudy , nádrže, jímky na dešťovou vodu. V naší nabídce najdete nejenom okrasné a dekorativní sudy na vodu , ale i běžné barely na vodu , kbelíky a vědra použitelná na zahradě. Kvalitní provedení zajišťuje dlouhou životnost a vysokou odolnost proti UV záření a vlivům počasí včetně mrazu.


Využívejte pro zalévání zahrady dešťovou vodu , která je na rozdíl vody z kohoutku zdarma. Navíc dešťová voda určitě prospívá květinám a zelenině na vaší zahrádce více než voda chlorovaná. Zachytávejte dešťovou vodu do sudů.


K těmto sudům nemusíte pořizovat žádné čerpadlo. Stačí jen připojit zahradní. Hospodaření s dešťovou vodou. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce.


Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva. Sudy na vodu v e-shopu HORNBACH. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace.


Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Díky sudům lze využít dešťovou užitkovou vodu např. Zahradní sud na dešťovou vodu je vybaven otvorem pro kohoutek, ke snadnému vypouštění vody.


Okrasné sudy na dešťovou vodu

Nabízíme zahradní nádoby na dešťovou vodu , potravinářské sudy. Samonosné jímky na dešťovou vodu umožní ušetřit až nákladů na vodu. Dešťový sběrač s filtrem a přepadem. Okrasné německé sudy na dešťovou vodu. Jinak přepad dešťové vody z nádrže se běžně dá řešit zasakovacím potrubím.


Zahradní sudy na dešťovou vodu jsou vybavené některými detaily, které hospodaření s vodou a její využívání usnadňují. Zatímco na zahradě si vystačíte s tím, že do sudu ponoříte kropáč a naberete ho, abyste zalili vyprahlé záhony, v případě, že chcete dešťovou vodu využívat i jinak, oceníte další výbavu sudů. Plastový sud na děšťovou vodu 240L, x 86cm s víkem, imitace dřeva. Vzhledem k nízké hmotnosti se snadno přenášejí. Jsou vyrobeny z polyethylenu, není potřeba žádné zvláštní údržby.


Okrasné sudy na dešťovou vodu

Materiál je UV stabilní, odolný povětrnostním vlivům, nízkým i vysokým teplotám. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Nezapomeňte si také prohlédnout naši nabídku IBC. Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání vodou z kohoutku.


Zdroj pinu nemecke-jimky. I když se jedná o moderní koncept, vzhled sudů připomínající vroubkované stožáry nebo nohy tradičních romantických pouličních lamp není žádný. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Okrasné sudy na dešťovou vodu

Jako první jsou sudy s výpustným kohoutkem, vyrobeny z PP materiálu s katalogovým označení PLA, které jsou dodávány včetně vrchního víka a nenamontovaného výpustného kohoutku. Plastové sudy na dešťovou vodu nabízíme ve více variantách. Pokud jsou pro vás nádrže na vodu příliš velké, využijte naši nabídku soudků. Postavte sud pod okap k chalupě, stodole či garáži a nechte přírodu dělat svou práci. Nádrže s větším objemem najdete v kategorii podzemní nádrže.


K nádržím na deštovou vodu nabízíme také bohaté příslušenství, jako jsou sběrače dešťové vody, kohouty a výpustné ventily, hadice na propojení apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения