čtvrtek 12. listopadu 2015

Rambo nůž 1

This feature is not available right now. Please try again later. Rambo nože-nože a dýky z filmu Rambo a Predátor (Stallone, Schwarzenegger). Další sortiment pevných nožů za podobnou.


Má hladkou čepel z nerezové oceli.

Na horní straně čepele je zoubkované ostří a hrubá nebroušená pilka. Nůž Linder Rambo Survival. Další masivní nůž z edice Rambo , větší a lepší než kdy předtím!


Tento nůž má kromě multivýbavy a úctyhodné váhy skoro 6g ještě několik es v rukávu, které každý muž využije v přírodě i doma! Proč právě Rambo nůž FIRST BLOOD PART II s multivýbavou? Velká masivní ostrá čepel z nerezové oceli!


Nemá malou pilku na špičce nože jako u předchozí verze - ukázala se jako neužitečná!

Současný model má stříbrnou čepel, nikoli černou jako dříve - avšak krása a praktičnost nože zůstala zcela zachována! Fotky jsou pouze ilustrační! A nyní Vám představujeme jeden z našich nejprodávanějších nožů - RAMBO nůž ! Velmi kvalitní survival nůž , který měří celkem 35. Zelenou šňůrou omotaná rukojeť, uvnitř rukojeti je kompas a survival kit. Prodám sběratelům tyto staré lovecké a trempské nože Zálesák Mikov,i s pouzdry,stavy zachovalé ke svému stáří,dále tu mám tyto tři nožíky značky Mikov a nakonec tento starý nůž ve stylu rambo se zubatým ostřím,rukojeť plastová,na konci kompas,vnitřek rukojeti se dá rozšroubovat,a dají se tam schov.


Popis: Rambo nůž original Prodám Rambo nůž zn. FOX, super tvrdost čepele HRC 5 v rukojeti je vodotěsná tuba s výbavou pro přežití, dále kompas, v pouzdře je brousek, na čepeli hrubá a jemná pilka, vše funkčí, zachovalé, pouzdro vyspraveno izol. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky, brousky, brusivo.


Klasický velký Rambo nůž na přežití v černém provedení. Dutá plastová rukojeť se zabudovaným firesteelem - křesadlem. K noži dodáváno nylonové pouzdro se zapínám na dva cvoky.


Lovecký nůž patří k nepostradatelné výbavě pro pobyt v přírodě. V sekci loveckých nožů nabízíme řadu velkých pevných nožů se skrytou výbavou pro přežití. Murphy Robert David Laguiole Roper Rough Rider Ruger RUIKE S-TEC Sanrenmu Scagel SCAR.

Kupte si nůž Rambo First Blood Stallone Signature Edition od společnosti Lamnia. Prvotřídní služby a doprava ZDARMA! Dnes již naprostá akční klasika, která mě ale nedokázala dostatečně oslnit a vtáhnout do děje. A to i navzdory povedenému a svižnému scénáři a skvělému Sylvesteru Stallonemu, jemuž v roli vysloužilého válečného hrdiny bojujícího proti hrstce zaujatých zástupců zákona nelze jinak než držet palce a obdivovat jeho vydařené pastičky.


Certificate of Authenticity with matching serial number. John Rambo se konečně vrátil domů. Usadil se na ranči v Arizoně a své běsy zabijácké minulosti se snaží vyhnat klidným životem kovboje v americkém zapadákově.


Najde i pár lidí, které má rád a na kterých mu záleží. Má šanci dojít i smíření. Aukro Sběratelství Ostatní Ostatní. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.


Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově. Eshop zatím funguje bez omezení. Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения