středa 18. listopadu 2015

Tyvek náramky

Tyvek náramky

Je originálny v použití difúznej fólie, ktorá je vďaka jedinečnej technológii výroby paropriepustná a pritom vodeodolná. Jeho originální použití je difuzní folie, která je díky jedinečné technologii výroby paropropustná a přitom voděodolná. Náramky Tyvek sú vyrobené z pevného, vodeodolného a ľahkého materiálu Tyvek.


Sú najlepším a najpopulárnejším riešením pre kluby, bary, spoločenské akcie, festivali, kúpaliská a aquaparky. K dispozícii sú v dvoch šírkach, 1“ (cm) a ¾“ (cm). Naše pásky sú zabezpečené extra pevným lepidlom a perforáciou, aby bolo zamedzené ich stiahnutie z ruky. Tyvek náramky - Textilní náramky - Silikonové náramky - Tkaničky - Látkové šňůrky na krk s full color potiskem - Látkové šňůrky na krk - lightsticku Svítící náramky - Balóny s vlastním potiskem - Balóny - Odznaky - Trička s vlastním potiskem - naramky24. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible.


Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Identifikační Tyvek náramky , nejlevnější samolepicí pásky na ruku na trhu. Vami obchodník, ktorý Vašu objednávku spracuje. Tyvek svými vlastnostmi kombinuje papír, fólie a textil.


Je pevný a odolný proti roztržení. Tyvek je vysoce stálý v jakémkoliv počasí, odolává vodě a extrémním teplotám. Náramky tyvek jsou vybaveny lepicí vrstvou s bezpečnostním výsekem. Jedná se o cenově nejdostupnější produkt.


Nejlevnější pásky na ruku na akce. Samolepicí pásky na ruku z Tyveku jsou nejžádanější identifikační náramky na akce. Materiál pásek na ruku Tyvek připomíná druh papíru, ovšem s vlastnostmi navíc. Tyvek náramky - Textilné náramky - Silikónové náramky - Šnúrky - Látkové šnúrky na krk s full color potlačou - Látkové šnúrky na krk - Glowstick Svietiace náramky - Balóny s vlastnou potlačou - Balóny - Odznaky - Tričká s vlastnou potlačou - naramky24.


TYVEK NÁRAMKY jsou skvělé pro řízení velkého množství lidí, které je třeba nějakým způsobem identifikovat. TYVEK NÁRAMKY mohou být vyrobeny v různých barvách a vzorech s možností jakéhokoliv značení včetně potisku barcodem. Velkou předností náramků je jejich vysoká bezpečnostní úroveň, což značně snižuje. Pořídíte jej od Kč za kus bez DPH.


Nejoblíbenější ID náramek, který je určen na jedno použití díky svému bezpečnostnímu uzávěru. V naší nabídce najdete šířky náramků a barevných variant. TYVEK je voděodolný, “neroztrhnutelný papír”, představuje nejlevnější a zároveň velmi účinnou identifikaci osob.


Jsme certifikovaným partnerem firmy DuPont (výrobce materiálu Tyvek ). Jako jediní v Česku náramky přímo vyrábíme. Ponúkame identifikačné pásky a identifikačné náramky pre najrôznejšie príležitosti. Našim zákazníkom ponúkame európsku kvalitu, vysoko pevné a lepivé TYVEK pásky. Jednobarevné identifikační náramky Kontrolní útržek TYVEK 1id. Pri väčšom odbere je možnosť zaujímavých zákazníckych zliav.


Náramky z Tyveku je možné potlačiť ľubovoľnou grafikou. Opatrením náramku logom podujatia alebo organizátora môžete ešte zvýšiť úroveň zabezpečenia na mieste konania. Náramky Progressive je možné použiť všade tam, kde sa vyžaduje presná evidencia vstupu prípadne proklamácia určitých informácií vzťahujúcich sa ku konkrétnej osobe.


Tyvek náramky

BEZ OHLEDU NA MNOŽSTVÍ A BARVU! Jde o cenově nejdostupnější řešení v oblasti identifikace osob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения