pátek 27. listopadu 2015

Restaurace na pekárně čakovičky

Všechna naše jídla mohou obsahovat všech. NA PEKÁRNĚ, česká restaurace Václava Friče. Restaurace Kastrol je pražskou sestřenicí naší restaurace Na.


Jeden z našich nejuznávanějších současných. Spojte návštěvu naší restaurace s dalšími aktivitami.

Tento rodinný penzion se nachází v klidné části západního. Pro ukrácení dlouhé chvíle u stolu jsou dětem k dispozici také pastelky a omalovánky. Oba šéfkuchaři – Václav Frič a Pavel Mencl jsou velcí přátelé již od dob společného působení v kuchyni restaurace Alcron. Spojuje je láska k poctivému jídlu a čerstvým lokálním surovinám. Vyhlášená restaurace Václava Friče, kde si v době oběda bez rezervace nesednete.


Celý projekt je zaměřen na tradiční českou kuchyni, a podle toho vypadá celá restaurace i její menu - tvrdé židle, švejkovsky laděný interiér, v nabídce pouze typická česká jídla. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů.

Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Z důvodu výpadku elektřiny bude restaurace v pondělí 7. Děkujeme za pochopení a budeme se na Vás těšit. Opakovaně doporučujeme veřejnosti zvážit nezbytnost své návštěvy na úřadě a omezit ji pouze na nejnutnější případy. Na Pekárně , Čakovičky. Pokud máte možnost, noste prosíme ochranné roušky.


Certifikované restaurace. Majitelem a Šéfkuchařem je Vašek Frič, který mimojiné vede kurzy v Prakulu a přispívá v seriálu o mase do Apetitu. Pořád jsem si říkala, že až budeme mít okolo cestu, zastavíme se tady a otestujeme vyhlášenou českou kuchyni Václava Friče.


A protože cesta na sever se stále nekonala, zamíříla jsem do Čakoviček cíleně –. Opravdový zájezdní hostinec nabízí denně aktuální menu z české kuchyně. Nejčerstvější suroviny od převážně lokálních producentů. Na ten se zaměřil i Václav Frič a byla z toho náramná hostina.


Překvapení čekalo hosty už na venkovní tabuli. Mezi jinými chvalně známými dobrotami, na které kuchař láká své hosty, se tentokrát objevilo.

Hovězí svíčková na smetaně s knedlíkem 1Kč. Caesar salát s kuřecím masem 1Kč. Dezerty: 120g Štrůdl Kč. Přílohy: Grilovaná zelenina Kč. Fazolové lusky se slaninou Kč.


Steakové hranolky Kč. Naše restaurace nabízí teplá i studená jídla a alkoholické i nealkoholické nápoje. Náš podnik se nachází v Brodku u Přerova a je dobře dostupný autem. Před naší restaurací je možnost parkovat.


Provoz je rozdělen na pivnici a restauraci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения