úterý 17. listopadu 2015

Vysavač sací výkon 600w

Sací výkon vysavače je nejdůležitějším parametrem při výběru luxu. Příkon vysavače neurčuje jeho výkon. Konkurenční, podstatně dražší, konstrukčně podobný vysavač má příkon jen 8W, zdál se nám slabý, ale výrobce se oháněl tím, že se používá jen vodní filtr a žádné jiné (Hepa a pod.) a tím i při malém příkonu se dosahuje vysoký sací výkon , protože proud vzduchu není omezen žádným filtrem.


Lámete si hlavu nad tým, aký je rozdiel medzi príkonom a výkonom vysávača? Neviete, aký parameter je dôležitejší pri výbere výkonného vysávača? Pozreli sme sa týmto dvom veličinám na zúbok. Speciální technologie zaručuje stálý výkon bez ztráty sací síly.


Nalezeno: 1produktů. Vysavač popela 600W , 12Lt. Vyšší výkon (uváděný ve W), pak logicky znamená lepší vlastnosti. Velmi efektivní a elegantní pomocník pro úklid popela z krbů. To však neplatí univerzálně, protože záleží na souhře několika dalších parametrů.


Vysavač sací výkon 600w

Pokud váš vysavač nemá nejsilnější motor. Robotický vysávač 3Sbiely. Vysoký sací výkon , přesný laserový lokátor, vysávání, vytírání, Wi-Fi. Spravidla tvorí príkonu. Ak je však vyšší príkon, tým vyššia je i spotreba elektrickej energie.


Podobne ako pri iných spotrebičoch, aj tu sú EKO vysávače, ktoré majú príkon len asi 250W, ale napriek tomu majú sací výkon aj 330W. Vysávač by mal obsahovať regulátor sacieho výkonu, aby ste si ho mohli prispôsobiť. Naopak minimální hodnoty se pohybují kolem 3W. Existují ale i modely, které nabízejí nižší příkon a přesto slušný sací výkon , čímž šetří peníze, což se zase projeví na štítku dobrou energetickou třídou a přitom dobrou třídou účinnosti vysávání.


Na účinnost má vliv sací výkon , těsnost vysavače, filtrace i tvar jeho hubice. Rozlišuje se účinnost vysávání tvrdých podlah nebo koberců. Mezi lidmi koluje jeden docela častý mýtus. A tím mýtem je: Čím vyšší má vysavač příkon, tím lepší má sací výkon. A toto ale není pravda!


Mezi výkonem a příkonem neplatí přímá úměra. Orientačně se dá tvrdit, že sací výkon tvoří cca 20. Takže pokud výrobce vysavače udává sací výkon - a to se vidí minimálně kdy - není ho jak porovnat s konkurencí - buďto chybí data, nebo nemohou být relevantně porovnána. Proto vám může být při výběru vysavače nápomocen energetický štítek - hlavně část účinnosti vysávání na kobercích a na tvrdých podlahách. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Bezsáčkový vysavač , respektive nádobku, pak stačí jen vyklepat. Ergonomické držadlo usnadňuje manipulace a skladnost zajišťuje nástěnný držák.


V příslušenství má tento vysavač štěrbinovou hubici a kartáček se štětinkami, vhodný na citlivý úklid zdí nebo obrazů. Pro vysavač se jedná o jeden z nejdůležitějších paramatrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения