pátek 20. listopadu 2015

Jitrocelový sirup pro děti

Ovšem jitrocelový sirup není vhodný jen pro naše ratolesti, i když těm právě kvůli své sladkosti chutná, jeho skvělých účinků užívejte i vy. Všechny bylinkové sirupy, tedy i ten jitrocelový , je možné užívat nejen v době nemoci, ale i preventivně, protože posilují naši imunitu. Echinka pro děti s výbornou chutí a vysokým obsahem bylinných složek. Tradiční jitrocelový sirup s obsahem bylinných výtažků a extraktů v koncentrovaném cukerném roztoku.


Jitrocelový sirup pro děti

Je vhodný pro děti od roku. Samozřejmě, že jitrocelový sirup na kašel lze koupit v lékárně. Nicméně dobu, kterou vám zabere cesta do lékárny a stání ve frontě, můžete věnovat velmi jednoduché přípravě lahodného domácího sirupu.


Tmavý cukr či me lístky jitrocele, šroubovací sklenici a chuť do práce. Přípravek obsahuje vysoké množství extraktu rostlinného materiálu, má příjemnou chuť a navíc neobsahuje cukr. Sirup je vhodný pro děti od roku. Jitrocel kopinatý příznivě působí na normální funkci dýchacího systému.


U kašle suchého umožňuje klidný spánek a zabraňuje častému dráždění sliznice, u kašle vlhkého ulehčuje vykašlávání, neboť zkapalňuje hlen tvořený buňkami sliznice. Vysoce koncentrovaný jitrocelový extrakt vykazuje i protizánětlivé účinky. Jako jediný na trhu je určen pro děti od kojeneckého věku.


Lieblingsgetränk einfach selber sprudeln. Dětský BIO Pohádkový sirup Jitrocelový - Doplněk stravy. RE: jitrocelový sirup Silvi nejsem si jista jestli je pro tak malé děti ,ale co jsem slyšela tak je velmi dobrý. Jitrocelový sirup vychází z osvědčené a léty prověřené receptury, navíc obohacený o šípek.


Jitrocelový sirup pro děti

ECHINKA je bylinný přípravek určený pro děti. Jitrocel, tymián, mateřídouška, lékořice a třapatka podporují normální funkci dýchacího systému. Děti od let: čajovou lžičku (ml) x za den, děti od let: 1-čajové lžičky (5-ml) x za den. Upozornění: Užívání přípravku v těhotenství a během kojení doporučujeme konzultovat s lékařem. Ukládat mimo dosah dětí!


Výrobek není určen pro děti do let. Doporučené dávkování se nesmí překračovat. Tato forma je pro organismus dobře přijatelná. Ale ještě více se mi osvědčil jitrocelový sirup s mátou. Ale někteří psi z psincaku můžou mít poškozený srdce.


Já dávám nějaký mulleruv pro děti. My jsme to přežili vždy bez úhony. Bylinný sirup pro děti. Jinak já občas používám Stodal je to homeopatikum takže čistě přírodní a taky nám moc pomohl.


Používáme technologie, jako jsou soubory cookie, abychom mohli přizpůsobovat obsah a reklamy, poskytovat funkce sociálních médií a analyzovat provoz na webu. Aromatica Echinka jitrocelový sirup pro děti 2ml. Dnes mám pro vás recept na výborný jitrocelový sirup.


Jitrocelový sirup pro děti

Získala jsem ho od své dobré kamarádky, u které se tento recept předává již několik generací. Je to takový malý rodinný klenot. Množství účinných látek je zvolené tak, aby přípravek vyhovoval i malým dětem. Oblíbeným a často užívaným „lékem“ v těhotenství je jitrocelový sirup , který je stoprocentně neškodný a navíc velmi dobře chutná.


Pomáhá ulevit od kašle a příznaků nachlazení, onemocnění horních cest dýchacích, astmatu, čistí krev a zároveň je jako přírodní medicína vhodný i pro děti. Jitrocel je nenápadnou bylinkou, která se ovšem již od pradávna nazývá „králem cest“ a to právem. Je velmi prospěšný na mnoho zdravotních obtíží, včetně řezných a jiných otevřených ran, kam můžete jeho rozdrcené listy přiložit a léčbu tak významně urychlit. Je v něm sice obvykle cítit kapka bylinek, ale to nebrání tomu, aby si ho děti oblíbily.


Je tak jednoduchý, že se vyplatí, abyste si už teď do kalendáře poznačili, kdy máte jít v příštím roce jitrocel nasbírat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения