pátek 13. listopadu 2015

Válečkové dopravníky

Dodáváme válečkové dopravníky , pásové dopravníky i řetězové dopravníky , dopravníkové systémy pro stavební, hutní, potravinářský, chemický i lehký průmysl. K dalším produktům společnosti patří přepravníky, dopravní systémy pro třídící linky, montážní linky i investiční celky. As an example, cylinder conveyors can be used to transport logs to sawmills, large-sized chipboards, steel profiles in sorting plants etc.


Válečkové dopravníky

Vysoký výkon a energetická úspornost v celém průběhu. Second navigation Dopravníkové válečky. Základní parametry dopravníků (šířka, výška, typ a rozteč válečků,…) jsou vždy stanoveny s ohledem na velikost, tvar a množství dopravovaných předmětů. Vyrábíme válečkové dopravníky , válečkové dráhy, válečkové tratě a válečkové zatáčky. Gravitační nebo s elektro pohonem.


Vše na míru, přesně podle specifikací a potřeby zákazníka. Kompletní dodání systému od návrhu po montáž. Využití v průmyslu pro přesun plastových beden, palet, drobného zboží. Jsou vhodné jak k samostatnému použití, tak pro zástavbu do větších dopravních celků, popř. V případě nepoháněných dopravníků se zboží pohybuje díky gravitační síle, nebo manuálním posunem.


Válečkový dopravník nehnaný. Základním konstrukčním prvkem dopravníku je transportní váleček. Některé jsou postaveny dokonce lehce pod úhlem, takže. Dopravníky jsou ze základního rámu z hliníkového konstrukčního systému ALUTEC KK s válečky různých provedení – ocelové pozinkované, plastové. Dodáváme dopravníky s konstrukcí z pozinkované nebo lakované oceli, nerezové oceli nebo hliníkových profilů.


Jsou vhodné pro samostatné použití nebo jako součást výrobních a montážních linek. V nebo 380V pohon) Transportní válečky. Hledáme a navrhujeme řešení pro přepravu kusových výrobků i sypkého materiálu. Dodáváme různé typy dopravníků odolné vůči vysokým teplotám a mechanickému poškození dle potřeb klienta, např. Prodáváme válce, které se přímo instalují do válečkové dráhy nebo se umístí pod dráhu, kde brzdí vždy dva válce.


Válečkové dopravníky

FEIFER se zabývá výrobou roztažitelných nemotorických gravitačních dopravníků a přímých dopravníků. Nehnané válečkové dopravníky se používají pro transport zboží samospádem, popřípadě pro manuální posuv. Zařízení nabízíme v různých provedeních dle konkrétních požadavků zákazníka.


Na krabice, kartony, treje, balení ve fólii, přepravky a další zboží. Výhody: robustní konstrukce, tichý chod. Modulární dopravníkový systém pro přepravu palet orientovaných na délku. Určeno pro prázdné a plné palety s nákladem do hmotnosti 5kg. Dopravníky jsou k dispozici s celou řadou příslušenství, takže je lze konfigurovat dle požadavků konkrétní aplikace.


Dodáváme kompletní technologické celky od výkresové dokumentace až po uvedení do provozu. Zaměřujeme se na pásové, válečkové dopravníky , dále řetězové, podvěsné a EHB dopravníky , manipulátory, průmyslové jednoúčelové stroje a ocelové konstrukce. Naše špičkové, na míru a dle potřeb zákazníka zkonstruované a vyrobené dopravníkové systémy nacházejí všestranné využití ve výrobních i skladových provozech ( válečkové dopravníky , pásové, modulární).


Na přání mohou být dopravníky řízeny také plně automaticky. Vaše sklady a výrobní provozy jsme navíc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения