středa 18. listopadu 2015

Eta mira bazar

Elektro - Eta mira bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Ostatní - Eta mira bazar. PLně funkční v okrese Hradec Králové, cena 500Kč, od Ivan. Rokycany, cena 290Kč, od gery na Sbazar. Dům a zahrada - Eta mira bazar.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Kuchyňský robot Eta Mira 0⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Kuchyňský mixér Eta Mira ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR.


Každý den stovky novinek v nabídce. Plně funkční, původní stav, rozmixuje fakt cokoliv, ten motor má hroznou sílu, na rozdíl od dnešních chrastítek. Silnostěnná skleněná nádoba, vrchní plastový kryt, tři úrovně rychlosti. Nabízím legendární mixér ETA MIRA , rok výroby ca. Prodám příslušenství k robotu ETA 0a robot ETA MIRA s redukcí.


Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných in. Mám pouze, co je nafocené.


Eta mira bazar

Od klasického pečení masa, zapékání těstovin, až po dušení a vaření. Jídla v ní připravená neztrácejí chuť, maso nevysychá. Když mixovat, tak jedině mixérem Eta Mira 01 který na počátku 70. Tenhle stroj byl neskutečný.


Nejenže téměř vše rozmixoval a měl úžasnou výdrž. Prodám téměř nový stolní mixér ETA Vital Blend Mini, použitý celkem 3x, bohužel ho nevyužijeme. V originálním balení všetně příslušenství a brožury s recepty.


Info od prodejce: Vital Blend Mini od značky ETA není jen vysokoot. Příslušenství ke spotřebičům ETA prodlouží jejich životnost a rozšíří nabízené funkce. Přinášíme radost a užitek více než let. Vystavit v této kategorii.


Přírubu lze použít i na robot ETA Mira. ETA Príslušenstvo a náhradné diely si môžete objednať priamo vybraním tovaru z e-shopu. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения