čtvrtek 12. listopadu 2015

Kamnarsky tmel

Zcela vytvrzující tmel pro spoje a těsnění míst vystavených působení velmi vysokých teplot. Vytváří tvrdou a pevnou spárovací hmotu. Neobsahuje rozpouštědla ani azbest. Jednosložkový tmel , vytvrzující vulkanizací vzdušné vlhkosti, vytváří trvale pevný spoj, odolný vysokým teplotám.


Ideální aplikační teplota je - 40°C. Nedoporučuje se jej používat na. Barvy Framar - zákazníky ověřená odborná prodejna a e-shop s tradicí. Vhodný pro přímý styk s ohněm. V souvislosti s nařízením vlády, zůstává náš e-shop v plném provozu a prodejnu v Kravařích máme OTEVŘENOU pro výdeje zboží nakoupené na eshopu.


Kamnářský tmel s širokými možnostmi použití. Využijte dopravu až domů s bezkontaktním předáním u přepravce DPD (pouze u platby předem). Není vhodný pro dilatující spoje. Vytvrzený tmel dlouhodobě odolává kondenzačním výparům. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Po zaschnutí má čiernu farbu a nemení farbu na bielu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V katalogu nemáme podrobnější informace o kamnarsky tmel. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Okamžitě použitelný, snadno aplikovatelný. Tmel kamnářský tuba 3ml. Soudal kamnarsky tmel najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Tmelení spojů kamen, krbů, ohnišť, pecí a topných systémů. Utěsňování spojů a otvorů v místech vysokých teplot, instalace topného systému pecí, opravy konstrukcí vystavovaných vysokým teplotám. Připraven k okamžitému použití, tvoří tvrdou spárovací hmotu. Vytvrzující tmel pro spoje a těsnění míst vystavených působení velmi vysokých teplot. Po působení teploty vytvrdne do tvarové stálosti.


Využívá se k lepení a těsnění spár s promněnou tloušťkou (např. mezi kovem a šamotem, nebo praskliny na plášti kamen). Pro tmelení prasklin a spár šamotových výplní kamen a krbů, kamen, kotlů, pecí, komínových přírub, kouřovodů, spár otevřených ohnišť apod. Vysoce odolná stavební hmota ze skupiny tmelů pro opravy a utěsňování krbů, kamen a komínů. V tomto článku se dozvíte co to je, na co a jak se používá.


Může být aplikován i pod vodou. Umožňuje havarijní opravy za deště. Použití: Vodotěsné tmelení prasklin a spár s pohybem do. Opravy netěsných okapů a svodů.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Speciální tmel , který pomůže s opravou krbů, kamen a topenišť či modelovací omítku, která zaručí vysokou pevnost a přilnavost k podkladu při střídajících se teplotách. Spolehněte se na naše dlouholeté zkušenosti, vždy vám poskytneme ideální řešení na míru vašim přáním a představám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения