čtvrtek 19. listopadu 2015

Plastový poklop čtvercový

Plastový poklop čtvercový

R kvalitní šachtové poklopy. V nabídce máme například plastové poklopy Hermelock – polyuretanové, vodotěsné a plynotěsné poklopy. Kompozitní poklopy pro náročné. Naleznete u nás široký výběr kompozitních poklopu v rúzném zatížení B12 C25 D40 E60 F900. Různých rozměrů, průměrů vhodných pro zakrytí šachet.


Plastový poklop čtvercový

Napojení na odtok DN 100. Bez těsnění, s okem pro otevření. Víko poklopu může být vybaveno madly. Pro zakratí šachet a otvorů, možnost občasného pojezdu osobních aut.


Výprodej posledních kusů na skladě litinových poklopů pro plastové šachty. Průměr poklopů je 3mm. Máme čtvercové nebo kulaté s odvětráním nebo bez. Plastové poklopy vyrábíme ve standartních velikostech i na objednávku podle rozměrů dodaných zákazníkem.


Plastový poklop čtvercový

Pro cenu výroby na dodané rozměry nás kontaktujte telefonem nebo e-mailem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. B1dle stavebních předpisů ČSN EN1se používají pro zakrytí vstupních šachet kanalizací v chodnících, pěších zónách, kde může dojít k občasnému najetí automobilu a parkovištích pro osobní automobily.


Rozměr: světlost 5x 5mm venkovní 6x 6mm. Materiál: tvárná litina. Tento systém umožňuje snadnou údržbu amanipulaci při krátkodobém otevření poklopu.


Plastový poklop čtvercový

Pokud chceme poklop vyjmout zrámu, musíme jej otevřít na 90° a vyzvednout. Vložení poklopu do rámu. Vnitřní rozměr 600x600mm, venkovní rozměry 750x750x35mm.


Silniční litinový poklop CITY R - D40 s kruhovým rámem. Snese vysoké teploty, zabraňuje vysušování ohřívaných pokrmů. Pro snadnější údržbu je možné jej umý. Poklop čtvercový 600x6- pochozí.


Revoluční řešení pro kontrolní a revizní šachty o průměrech 2- 3mm a 4mm. Rychlá a snadná instalace poklopového systému. Vyhotovený v protišmykovej úprave z kompozitného UV stabilného materiálu, ktorý zaručuje dlhodobú životnosť bez nárokov na údržbu. Nádobí do mikrovlnné trouby) Hodnocení produktu:.


Popis: Prodám plastový poklop DN 6na zakrytí otvoru u studny, jímky, nádrže. Pokud tedy potřebujete plastový poklop na studnu, žumpu, ČOV, jímku nebo jinou nádobu, neváhejte a pošlete nám Vaši poptávku. Standardně vyrábíme jednodílné nebo dvoudílné poklopy.


POKLOP PLASTOVÝ PPR Vnější prům. Plastový poklop s madlem z polypropylenu se zátěží 5t.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения