pondělí 2. listopadu 2015

Koupelnový regál plastový

Regal: Personalisiere und konfiguriere dein individuelles Design! Raumteiler Regal oder Standregal. In Europa produziert und von dir gestaltet. Tür und Schublade auf Wunsch. Setzen Sie gezielte Farbhighlights.


Wählen Sie aus Höhen aus. Flexibilität für Ihr Design. Regál do koupelny může být vyroben z různých materiálů. Vybírejte dle užití i vzhledu.


Nerez – ideální materiál do koupelny. Je voděodolný a snadno udržovatelný. Dřevo – dřevěný koupelnový regál vypadá prostě skvěle.


Wenko Koupelnový regál Style skleněné police chrom (0) Wenko Rohový regál do domácnosti a koupelny Yago chrom se skleněnými deskami (0) Wenko Odkládací police na šampony patra z lesklé nerez oceli. Všechny ty malé lahvičky, krémy, mýdla… Je jich tolik! Zkroťte je a dejte své koupelně řád díky regálům a poličkám. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů.


Regál je odolný vůči povětrnostním vlivům, zejména pak vodě a vlhkosti, čistění je díky hladkému povrchu velice snadné. Regál Jupiter prošel úspěšně testováním na migraci chemických prvků a obsahu těžkých kovů. Mezi další přednosti patří jednoduchá bezšroubová montáž a případná velmi levná, jednoduchá.


Detail produktu Do obchodu. Regál Spider Tower Regál je vhodný do kanceláře, ale i do koupelny na uspořádání vašich drobností. Montáž zvládnete bez nutnosti použití nářadí. Je vybaven zásuvkami, které se snadno otevírají.


Kolečka umožnují jeho snadné přemisťování a jsou. Doplňkové skříňky a poličky do koupelny. Když už všechny poličky v koupelně máte, ale stále vám něco chybí, je to nejspíš doplňková skříňka. Přesně ta, do které dáte všechno ostatní, co se jinam nevešlo. Regálová sestava je vyrobena z vysoce kvalitního, pružného.


Plastový regál ks Dekorhome. Nosnost celého regálu při rovnomě. Regál je odolný voči poveternostným vplyvom, najmä však proti vode a vlhkosti, čistenie je vďaka hladkému povrchu veľmi jednoduché. Regál prešiel úspešne testovaním na migráciu chemických prvkov a obsahu ťažkých kovov. Medzi ďalšie prednosti patrí jednoduchá bez skrutková montáž a prípadná veľmi lacná.


Regálová sestava je vyrobena z vysoce kvalitního, pružného materiálu. Dvířka se dají libovolně odstanit, takže vzniknout další otevřené boxy. Výhodou je snadná instalace a multifunkční použití. Koupelnové regály - široká nabídka koupelnových regálů moderního vzhledu a praktického využití.


Slova pro vyhledávání: regál do koupelny, koupelnový regál , regal do koupelny, koupelnovy regal , plastový regál do koupelny, koupelnové regály, dřevěné regály a police do koupelny, koupelnové. Kč Regál , koupelnový regál ,. Opláchněte každodenní ranní rutinu a osvěžte své rituály pomocí koupelnových doplňků. U nás najdete všechno možné od věšáků na ručníky až po poličky.


Náš nábytek do koupelny vám pomůže roztřídit a uspořádat věci. Koupelnový set VISLANDA ks různé sada 8- Více zde Sprchové doplňky SOLSIDAN Š15xVrůz. S regály a policovými systémy už se vám nestane, že budete své věci hodiny marně hledat po bytě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения