středa 25. listopadu 2015

Japonsky nuz

Japonské kuchyňské nože nejen na přípravu asijských pokrmů jako je sushi, skvělé i pro klasickou evropskou kuchyni. Santoku, Nakiri, Guyto, Sashimi. Prodejna a výdejní místo: Objednávky připravujeme ihned po objednání nebo po příjetí platby na náš bankovní účet (v případě platby předem). Přepravní služba Zboží expedujeme jednou denně v pracovní dny.


Japonské výrobky sú známe svojou kvalitou vďaka tradícii a perfekcionizmu výrobcov. Japonsko má množstvo kováčskych oblastí, kde už v 12. Kuchyňské nože z Japonska od několika vybraných výrobců. Japonský nůž je synonymem kvality a precizního zpracování.


Obecně platí, že čím tvrdší ocel, tím hůře jde nůž naostřit. Kuchařské nože - japonský ručně kovaný Damašek. Každý kus je originální ruční práce, má svůj původ i výrobce. Japonské nože majú univerzálne využitie vďaka vysokej a dlhej čepele.


Ideálne na krájanie mäsa, rýb a zeleniny na tenké rezance pre prípravu ázijských pokrmov v panvici wok. Při výrobě využívá všechny zkušenosti a technologické postupy získané při výrobě tradičních samurajských mečů. Má dokonalé vlastnosti pro výrobu taktického polního nože. I když ocel ATS-japonské provenience je z hlediska nožířských zkoušek identická s ocelí 154CM, my používáme 154CM, protože je to americký produkt.


Kvalitní japonské kuchyňské nože, brusné kameny, příslušenství. Unikátní design a pravá japonská kvalita, to jsou nože MINOVA. Stejná technologie se používala i pro samurajské meče, jeden ze symbolů Japonska.


Symbolem současného Japonska jsou ale nože. V jejich výrobě jsou Japonci uznávanými mistry. Kuchyňský nůž v japonském stylu vyrobený přímo v Japonsku.


Tento japonský nůž je ručně kovaný z kvalitní ocele Hitachi Yasugi Blue paper (Aogami ocel). Tradiční japonský kuchyňský nůž Deba vyrobený v Japonsku. Nůž je dlouhý 2mm a vyniká svojí výtečnou ostrostí a rukojetí tvořenou padákovým lanem o nosnosti až 1kg. Sada nožů s blokem a ocílkou 6dílná Spitzenklasse Plus 4x nůž, 1x ocílka, 1x blok, Performance Cut WMF. Specializovaný obchod s noži a outdoorovým vybavením.


Autorizované zastoupení těch největších výrobců. Od kudličky na houby, až po sběratelské rarity. Nůž Gyuto Gyuto nůž je v Evropě známý jako kuchařský nůž či nůž šéfkuchaře. Tvar čepele je téměř stejný, ovšem Gyuto nože se brousí s menším úhlem, který je až 15°, kdežto evropské nože tohoto typu mají úhel až 30°.


Global G-je všestranný japonský nůž, jehož čepel hladce projede skrze rybu, maso, ale i tu nejtvrdší zeleninu. Krájení natě nebo bylin a sekání ořechů z něj činí opravdový šéfkuchařský nůž. Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně.


Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař. Efektivní nože byly navrženy pro každodenní použití s vysokou kvalitou řezu, čímž se zvyšuje nabídka produktů z ceněné kolekce Efficient. Nože jsou vyrobeny z vysoce kvalitního německého plechu z nerezové oceli, Molybdenum Vanadium, s kroužkem pro spojení čepele a rukojeti, čímž se získá rovnováha, která umožňuje pohodlné a bezpečné řezání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения