středa 18. listopadu 2015

Pujcovna vycepniho zarizeni ostrava

Prodej stavební mechanizace, strojů, elektrického ručního nářadí, diamantových níástrojů pro řezání, vrtání a broušení. Nájemce musí být osoba starší let. Půjčujeme jednokohoutové i dvoukohoutové výčepy a různým výkonem chlazení. Vaši objednávku vám můžeme po domluvě přivézt.


Vytvořeno systémem FineEshop. Pronájem výčepního zařízení Pronájem výčepního zařízení na domácí použití (párty). Na všechny druhy piv - naražeč bajonetový nebo plochý. K sudu můžeme zapůjčit výčepní zařízení s vhodným narážečenarážeč (samostatný): Kč na víkend (pá-ne) pípa bez pumpy: Kč na víkend (pá-ne). Informace o zapůjčení výčepních zařízení můžete získat na tel.


Nabídka půjčovny pivních chlazení platí pro Příbram a přilehlé okolí. Nabízím kompletní sestavy pípy s chlazením a kompresorem nebo COpro čepování piva. Půjčovné se počítá za každý kalendářní den.


Od teď budete vědět o všech novinkách a akcích jako první! Akční nabídky za výhodné ceny, užitečné tipy, produkty a služby, které nabízí exkluzivně TKF. Vratná kauce 50- Kč Zboží na pobočce Lahovice Postřikovač zádový obsah nádrže (L) max. Cena za víkend znamená vypůjčení v pátek po 14:hod a navrácení v. Zapůjčuji výčepní zařízení s příslušenstvím, stoly a lavice tzv. Ke každé svatbě patří i dobré pití.


Pokud se vaše svatba nese v duchu piva, tak Vám doporučujeme obohatit Vaši svatbu o nějaké pivní speciály. Zadejte svůj příkaz, a obdržíte přizpůsobené nabídky, poznáte ceny a porovnáte názory o firmách a profesionálech z Ostrava. Krušovice, Liberec minipivovar Vendelím Krkoška, Litoměřice, Litovel, Medlešice minipivovar, Opava , Oslavany minipivovar, Ostrava , Ostrava minipivovar Biovar,.


Doporučujeme pravidelně proplachovat a provádět sanitaci Vašeho výčepního zařízení. Jediná bakterie může pivo během několika hodin změnit na nepoživatelné a. SPUSTILI JSME PRO VÁS NOVÉ WEBOVÉ STRÁNKY NAŠÍ PŮJČOVNY! Najdete zde přehledně zobrazeny všechny stoje i přílušenství, které budete potřebovat k Vaší práci.


Skoro každý čech má rád náš národní chmelový mok, ale jak na to, aby bylo pivo správně vychlazené? Výčepní zařízení Výčepní zařízení se stává moderním trendem této doby. Bezpečnostní lanová svodidla Briefen Ostrava - instalace, prodej. Ostravě, která je jejich vybraným dodavatelem.


Nabízíme kompletní výčepní techniku a výčepní zařízení pro správné čepování a údržbu domácího nebo profesionálního výčepu. Provozujeme půjčovnu a prodej profesionálního nářadí a stavební mechanizace v Rožnově pod Radhoštěm. Nechcete kupovat autobox či střešní nosič, protože ho nemáte kde skladovat nebo ho budete potřebovat jen na několik dnů? Nabízíme Vám k zapůjčení střešní nosiče, autoboxy, nosiče kol a nosiče kol na tažné zařízení.


Brno pivovar-Starobrno, Český Krumlov-Eggenberg, Dalešice-Dalešické, Děčín-Kapitán-Admirál-Děčínské, Hanušovice-Holba, Humpolec-Bernar Krušovice-Krušovice, Litoměřice-Kalich, Litovel-Litovel, Opava-Zlatovar, Ostrava -Ostravar, Pražské pivovary-Staropramen-Braník, Přerov pivovar Zubr-Zubr, Svijany, Trutnov pivovar. Benešov Beroun Blansko Pražská Brno Brno (voda-topení-plyn) Břeclav Česká Lípa České Budějovice Hrdějovice České Budějovice Litvínovice Dačice Děčín Frýdek-Místek Havířov Hlinsko Hodonín Hořovice Hradec Králové Cheb Chomutov Chrudim Jeseník Jičín Jihlava Jindřichův Hradec Kadaň Karlovy Vary Karviná Kladno. Nabídka kvalitních strojů, které neustále rozšiřujeme. Poskytujeme odborné služby s lidským přístupem.


Zavolejte nám ještě dnes. Nabízíme vám profesionální výčepní zařízení značky LINDR pro restaurace, občerstvení , vinotéky a také jednodušší kompaktní přístroje vhodné do domácnosti na zahradní party a různé další oslavy. Provádím sanitaci a desinfekci nápojových cest jak u výčepů na pivo, cider, limonádu, víno. Profesní sdružení - Sanitace nápojových cest.


V sortimentu našeho specializovaného internetového obchodu s kamennou prodejnou nosice. Váš internetový obchodní dům. Střešní nosič Atera Signo RTD doporučujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения