pondělí 16. listopadu 2015

Papírové ručníky skládané

Papírové ručníky skládané

Dokoupit u nás můžete také papírové ručníky. V nabídce máme i další hygienické potřeby, např. Nabízíme jemné ručníky pro hygienické utírání rukou. Do zásobníků na skládané papírové ručníky nabízíme samozřejmě také samostatné náplně.


Papírové ručníky skládané

Ty si můžete vybrat dle kvality papíru od standardních “Basic” až po nejlepší kvalitně zpracované skládané papírové ručníky označené jako “Plus”, zlatou střední cestou a také nejprodávanější jsou. Papírové ručníky skládané se dělí do spousty kategorií a typů. Skladem 2Kč s DPH 3Kč 6. Akce, slevy, výprodej Velikonoce Zdobení vajíček Jarní školní.


Ručníky jsou příjemné na omak a poskytují vynika. Zásobník na skládané papírové ručníky ZZ, V a C moderní design vyrobené z lesklého ABS plastu jednoduchá výměna náplní barva bílá uzamykatelné - univerzální klíč pro všechny zásobníky. TORK pro personální hygienu a profesionální úklid veřejných prostor s výrobky ECOLAB, TASKI a CORMEN. A to podle způsobu skladu, podle velikosti složeného a rozloženého útržku, podle technologie výroby, podle materiálu, barev, počtu vrstev, ražby a podobně. Využít můžete i oblíbené zásobníky Katrin.


Katrin, 1-vrstvé nebo 2-vrstvé, 1i 2ks, různé barvy - zelená, natural, bílá, modrá, šedá. Používáním našich stránek souhlasíte s jejich použitím. KIMBERLY - CLARK PROFESSIONAL dávkovač na skládané ručníky Náplně do dávkovače viz odkaz související produkty.


Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Kvalitní papírové ručníky z celulózy nebo recyklu.


Papírové ručníky skládané

Prodáváme Tork, Karen a Papernet. Becker Chemie GmbH BÜMAG eG CHOPA spol. Univerzální ručníky pro každodenní použití a místa, kde cena je základním kritériem. Skládané jednovrstvé papírové ručníky do zásobníku.


ZásObníky na papírové ručníky Katrin a Laveli. Zásobníky mohou být na skládané ručníky , nebo na ručníky v roli. Vybírat můžete zásobníky na papírové ručníky v různých velikostech i barevných provedeních, od levnějších až po dražší, které se hodí například do prvotřídních hotelů. Všechny papírové ručníky do zásobníku jsou navíc velmi pevné a efektivně absorbují vodu, což jim dodává vysokou funkčnost. Jednotlivé papírové ručníky se liší v mnoha ohledech.


Můžete volit mezi různými barvami a rozličná je i výška, návin, průměr. Jsou vyrobené z recyklovaného papíru. Tímto velmi ušetříte spotřebu, protože k usušení rukou opravdu postačí pouze jeden ručník a používáním skládaných.


Tyto ručníky jsou vhodné pro Tork zásobník na C-fold papírové ručníky , tradiční systém, který nabízí skládané ručníky. Universal Jednovrstvé Velikost útržku 3x 2mm. Naleznete zde ručníky podle způsobu skladu, podle velikosti složeného a rozloženého útržku, podle technologie výroby.


U nás najdete papírové ručníky skládané 1vrstvé i 2vrstvé v různých baleních. NELZE NYNÍ OBJEDNAT PŘES ESHOP, INFO NA DOTAZ. Tyto ručníky bez nutnosti odtrhávání jsou zásobníkem dávkovány vždy po jednom kuse, přičemž vždy hned připravují k odebrání další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения