pondělí 2. listopadu 2015

Plechové skříně bazar

Plechové skříně od předních výrobců kancelářského nábytku. Velký výběr plechových skříní v různém provedení, barvě nebo dekoru. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Skříně bazar : plechove.


Plechové skříně bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Máme větší množství - cena dohodou. Při odběru většího množství výhodnější cena. Police drátěné i plechové.


Libovolně lze sestavit různé velikosti. Osobní odběr v Mikulově na Moravě. Kategorie Skříně - bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Plechové skříně bazar

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Kancelářské skříně , plechové skříně a šatní skříně. Vážení návštěvníci v této kategorii Vám nabízíme prodej a pronájem bazarových skříní.


V sortimentu našeho bazaru naleznete skříně šatní, regálové, plechové , malé i velké. Vybírejte z inzerátů. Mají pevnou tyč na ramínka a masivní hák na služební opasek. Skelet skříně je svařený z tuhého plechu mm. V tomto oddělení kovového nábytku najdete rovněž plechové skříně pro vybavení šaten.


Plechové skříně bazar

Tento sortiment zahrnuje jednodílné, dvoudílné i trojdílné šatní skříně s různými šířkami modulů (250mm, 300mm, 400mm), šatnové lavice do prostoru, lavice pod šatní skříně , odkládací skříně aj. Dům a zahrada - Plechove satni bazar. U nás naleznete širokou nabídku vybavení pro průmyslové podniky, státní organizace, školy, firmy, obce aj. Zajišťujeme vybavení dílen, skladů a šaten.


Použitélné na součástky, dílna, do regálu či ponku. Na prodej asi 1kusů. Mám na prodej i jiné typy a velikosti kovových boxů, kovové kartotéky - registračky se zásuvkami, kovové skříně do d. Ostatní - Plechove satni bazar.


V našem bazaru v Radotíně a Vesci koupíte kvalitní kancelářský nábytek. Vybavení dílen bazoš, bazar , aukro, inzerce zdarma. Skříň DAWIS-IBVP 300x300x3VENP bazar.


Výrobce: TOMI - plechové skříně. Ochraná skříň dvou policová na způsob rack, uzamykatelná pro vnitřní použití. Možnost přidání ventilátoru pro. Vás ve specializovaném obchodě zaměřeném na kovový nábytek pro vybavení kanceláří, dílen a šaten. Nabízíme široký sortiment šatních skříní - svařované dvoudveřové skříně , skříně s dveřmi Z, půlené a boxové skříňky, ohnivzdorné a archivační otočné skříně , regály, dílenské stoly a ponky, dílenské policové a. Horší lak, ideálně k natření.


Mám na prodej ještě několik jiných regálů, plechové skříně s policemi, registračky, kartotéky, zásuvkové dílůenské skříně , trezory a trezorové dvoudveřové skříně a spoustu dalších zajímavých věcí. Nápověda, Kontakt, Reklama, Podmínky, RSS, Mobilní verze. Prodám použité plechové skříně, Bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения