čtvrtek 5. listopadu 2015

Termochladnička

Termochladnička

Cílem značky Guzzanti je nabídnout zákazníkovi nejžádanější spotřebiče pro domácnost v nadstandardní kvalitě, pečlivě zpracovaném, líbivém designu za cenu, kterou si může dovolit. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma termochladnička. Ušetříte tak čas i peníze.


Termochladnička

Presklená termochladnička - minibar. Termochladnička - minibar. Technologie chlazení je bez použití kompresoru či ventilátoru, s využitím hliníkových článků.


Technológia chladenia je bez použitia kompresora či ventilátora, s využitím hliníkových článkov. Kapacita chladničky je litrov a vnútri nájdete jednu drôtenú poličku s možnosťou výškového nastavenia. Nezanedbateľnou výhodou je veľmi nízka hlučnosť na úrovni dB, ktorá sa v klasickom obývacom priestore ľahko stratí. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Quality Supplier Of Flexible Flue Liner. Ideal for An Teallach, Fannaichs, Beinn Dearg. ARDES TKtermochladnička udrží vaše nápoje chladné během horkých letních dnů.


Chladnička je bez kompresoru a bez vibrací. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Díky kompaktním rozměrům a vnitřnímu objemu litrů se perfektně hodí do kanceláře, hotelového pokoje nebo studentského bytu.


Termochladnička

LED osvětlení Více informací. Prodej domácích elektrospotřebičů do kuchyně. Firma Guzzanti brzy oslaví deset let od svého založení, které před léty dostalo do vínku italskou účast a cíl přivést na trh nejžádanější výrobky v neotřelém designu, výborné kvalitě a skutečně krásných obalech, které oceňují zákazníci v řadě zemí. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vnútorný aj vonkajší priestor výrobku, ktorý prichádza do styku s chladenými produktami je vyrobený z galvanizovanej ocele.


Ostatný materiál je hliník alebo netoxický plast. Technológia termoelektrického chladenia bez použitia kompresoru či ventilátoru, len s využitím hliníkového článku, zaistí, že ju v spálni ani nezapočujete a váš spánok nebude nič rušiť. Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať. Located near Ullapool, our BB with guest lounge, is ideally situated for climbing. Heat pipe technology) bez kompresoru, bez CFC.


Termochladnička

Absolutně bezhlučná – model vyvinutý speciálně pro hotely, technologie chlazení, bez použití kompresoru či ventilátoru, s využití. Je vybavený madlom pre ľahkú manipuláciu. Zapojte do 12V zásuvky cigaretového zapaľovača v automobile alebo v obytnom prívese,doma alebo na chate môžete nápájať so siete 230V. Flue Liners, Chimney Cowls Accessories from FlexiFlueDirect com The best prices online! Jednodvéřová termochladnička Guzzanti GZ 44G v elegantním černém provedení s termoelektrickým chladicím systémem bez kompresoru.


Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). GUZZANTI GZ TERMOCHLADNIČKA , Kategorie: Ledničky. Tovar expedujeme kuriérom pri platbe kartou alebo prevodom. Vďaka kompaktným rozmerom a vnútornému objemu litrov sa perfektne hodí do kancelárie, hotelovej izby alebo študentského bytu.


Jej hlučnosť je naozaj minimálna, preto sa hodí aj k umiestneniu priamo do izby, v ktorom sa spí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения