pátek 13. listopadu 2015

Litinový tál bazar

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nový grilovací kruhový tál OBOUSTRANNÝ o průměru 4mm, váhy kg (=vysoká akumulace tepla, rovnoměrná teplota). Dostal jsem ho od dědy Josefa Janouška s Kněžmostu.


Labem,rok před svou smrt. Grilovací deska ( litinový tál hladký ) Inzerát byl odebran z oblíbených. Litinové pláty pro kamnáře na kamna a pece. Samko Tále - Kniha o hřbitově.


Pokud hledáte litinový plát na Vaše kamna či kachlový sporák, tak jste zde správně. Na těchto stánkách naleznete široký sortiment litinových plátů. Nabízíme pláty hladké i žebrované, úzké a široké, s falcem, ale i bez falce, ale také pláty na grilování anebo pláty masivní.


Veškeré litinové pláty zasíláme. Prodám litinový tál na grilování ,vhodný i na plynový sporák,nepoužitý. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


GRIL 585x300mm-ČESKÝ LITINOVÝ TÁL na grilování Inzerát byl odebran z oblíbených. Nový litinový tál na grilování o rozměru 585x3mm. ZDRAVÉ grilování bez karcinogenů. Plát na grilování o rozměru 585x3mm, 8kg (=vysoká akumulace tepla, rovnoměrná teplota) kam se vám pohodlně vejdou jak krásné STEAKY, tak i zelenina na grilování. NOVÁ Inzerát byl odebran z oblíbených.


Oboustranný grilovací tál , z jedné strany s grilovací mřížkou pro dodání textury grilovaných pokrmů, jako jsou steaky apod. Ostatní - Stary litinovy bazar. Kámen po čase popraská a rozpadne se.


Na rozdíl od jiných grilů vydrží litinový tál při správné péči pro další generace. Snadno se čistí ocelovým drátěným kartáčem! Je opravdu přesná a relativně silná (porovnávám s Altendorfem ). Vhodné do trouby nebo gril Lze použít na obou stranách:.


Profesionální nerezový plynový sporák s litinovým tálem do gastronomických provozů. Gastro sporák, plynový sporák tál - Vchynice, Litoměřice. Grilovací kruhový tál OBOUSTRANNÝ o průměru 4mm, váhy kg (=vysoká akumulace tepla, rovnoměrná teplota). Tál je vhodný pro grily na dřevěné uhlí (zejména kotlíkového typu), pro plynové i elektrické grily, apod. Je ideální nad otevřený oheň.


Tál na grilování o rozměru 585x3mm, 5kg (=vysoká akumulace tepla, rovnoměrná teplota) kam se vám pohodlně vejdou jak krásné STEAKY, tak i zelenina na grilování. Rošty jsou vyrobeny v optimalizované číselné řadě. Ať už se jedná o obdélníkový, kulatý, čtvercový, hladký čí profilovaný rošt anebo o litinový rošt v podobě vaničky, objednaný rošt Vám rádi zašleme dopravní službou přímo domů.


Vyberte si ten nejvhodnější rošt do Vašeho topidla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения