pátek 20. listopadu 2015

Air flow prášek

Monoflow prášek je skvělý pro Air Flow metodu, odstraňuje zubní plak a barevnou pigmentaci zubů. Unsubscribe from centrum Salvadora? V naší brněnské zubní ordinaci používáme k pískování nový speciální prášek FLASH Pearl na bázi kalcia. Tento prášek potlačuje působení kyselin a zamezuje růstu bakterií při současném omezení tvorby zubního povlaku.


Pokud je třeba air - flow použít hned v první návštěvě, volíme na použití prášek Air - flow Plus s erytritolem. V ordinaci DENTO volíme tento typ ošetření s rozvahou a individuálním přístupem ke každému stavu dutiny ústní ošetřovaného klienta.

Ošetření práškem Air - flow Plus s erytritolem je vhodné i pro děti. Profylaktický prášek ze speciálně upraveného hydrogenuhličitanu sodného na odstranění supragingivního povlaku, pigmentace a leštění. Průměr částic je μm. Air - Flow Classic je profylaktický prášek složený ze speciálně upraveného bikarbonátu sodného pro supragingivální odstraňování povlaku a pigmentací.


Ten dodává prášku příjemnou a sladkou chuť. Navíc je zde průměrná velikost částic pouhých mikronů, což vede k nulovým zbytkům prášku v ústech na konci ošetření a pro pacienta znamená podstatně vyšší komfort, lepší chuť a účinnost. AIR FLOW prášek PLUS, balení 120g AIR-FLOW prášek PLUS, balení 120g.


Air Flow prášek Soft 200g Popis produktu Soft supragingivální – obsahuje aminokyselinu glycin a je vhodný pro šetrné supragingivální odstraňování povlaků, pigmentací a leštění zubů, pro recall ošetření, ošetření obnažených krčků a čištění im. Supra- i subgingivální použití.

Unikátní profylaktický prášek s patentovanýmsložením – erytritolem - pro obzvláště šetrné supra- i subgingivální odstraňování povlaku, pigmentací a leštění zubů. Air-Flow Classic je profylaktický prášek složený ze speciálně upraveného bikarbonátu sodného pro supragingivální odstraňování povlaku a pigmentací. Released on the 28th the new findings highlight the detrimental affects indoor air pollution has on childhood health. Prášek Air - Flow Classic. Používáme nejnovější profylaktický prášek erythritol narozíl od jedlé sody, která se používal předtím je velmi jemný vhodný také pro děti i na udržbu implantátů.


The air flow meter is an electronic device which measures the amount of air flowing into the engine. Díky novému Air Flow se ošetření dentální hygieny velmi zpříjemní i zrychlí, což je velmi důležitým aspektem při ošetření dětí, pro něž je prášek naprosto dokonalou volbou. Speciální prášek pro profesionální čištění zubů pomocí Air - Flow technik. Nová receptura pro snadnější odstranění plaku a skvrn. Chrání sklovinu před abrazí díky velikosti a tvaru abrazivních částic prášku.


Příchutě: neutral (N), citronová (5), třešeň (8) a máta (9). Zadejte svůj e-mail a my Vás budeme informovat o novinkách a výhodných akcích v našem e-shopu. A peak flow test involves blowing as hard as you can into a small handheld device called a peak flow meter. These are available on prescription or can be bought from most pharmacies.


Why peak flow is measured. Obzvlásť vhodný při recall ošetřeních, obnažených zubních krčkoch, čištení implantátů, v ortodoncii. Vaše cena s DPH 970CZK.


Air flow Jde o profesionální čištění zubů tzv.

Dostupnost Skladem Ano. Nejnovější generace pískovacího zařízení na odstranění supragingiválního povlaku, pigmentace a leštění zubů. EMS Air - Flow Handy 3. Potřeba specifikovat připojení: 4-otvorová hadice (Midwest) nebo připojení na rychlospojky Kavo, Sirona, NSK, WH, Bien- Air.


K dispozici více variant viz níže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения