čtvrtek 5. listopadu 2015

Oprava chladničiek žilina

Porovnajte firiem v lokalite Žilina : TV AV Elektronic s. PEKÁR PETER - OPRAVA CHLADNIČIEK A MRAZNIČIEK, MACEÁŠIK JÁN - SERVIS CHLADENIA, MIKRA SK,. Pokazila sa Vám chladnička alebo mraznička? Ste z Bratislavy alebo okolia? Hľadáte spoľahlivého opravára, ktorý príde k Vám domov a. Ponúkam možnosť výjazdu priamo k zákazníkovi alebo opravu vykonám v dielni na Štefánikovej ulici 1 v Žiline. PINGUIN - Momotjuk Peter.


Predaj, montáž a servis chladiacich, mraziacich a klimatizačných technológií. Zariadenie je možné doniesť osobne, prípadne zaslať poštou. Predaj chladničiek , práčok, sporákov, vysávačov a drobných kuchynských spotrebičov. Pozrite si zoznam firiem, ktoré poskytujú opravy bielej techniky a spotrebičov v Žilinskom kraji cez Azet katalóg.


Zapájanie elektrických a plynových šporákov. František Cipár - oprava elektrospot. Revízne správy plynových a tlakových zariadení. Záručný aj pozáručný servis chladničiek a servis mrazničiek vykonáva väčšina z nich priamo u zákazníka, čo je pohodlné a tiež to znižuje dodatočné náklady.


Ponúka zákazkové šitie, opravu a úpravu odevov, výrobu odevov. Záručný a pozáručný servis ( Žilina ) elektrospotrebičov a plynospotrebičov pre domácnosť. Predaj náhradných dielov na elektro a plynospotrebiče. Zákazkové šitie - dámske, pánske, detské. Doteraz sa mohli zákazníci obrátiť na servisné strediská v Bratislave a Košiciach, po novom k nim pribudla aj Žilina.


Nové Zákaznícke servisné centrum Samsung sa nachádza na Pribinovej ulici v Žiline a je zákazníkom k dispozícii v pracovných dňoch od 8. SERVIS aj cez NÁŠHO KURIÉRA. OPRAVA ODBORNE na POČKANIE. V CENE SERVISU je DIEL aj PRÁCA. VEĽA NÁHRADNÝCH DIELOV SKLADOM. Oprava displeja notebooku.


Výstavba chladiacich a mraziacich boxov do predajní, výrobní, priemyselných parkov s kompletnou technológiou a montážou. Servis notebookov všetkých značiek v meste Žilina o kolí. Vychutnávajte si život. Trocha kreativity zmení všetko.


V kuchyni môžete vytvárať nielen jedlá, ale aj zážitky a spomienky. Dopravný servis Žilina. Aktuálne hlásenia z ciest a dopravná situácia v okrese Žilina. Hliadky, radary, dopravné nehody, obmedzenia, kolóny, uzávierky a doprava v Žiline a okolí.


NAY, najväčšieho maloobchodného predajcu spotrebnej elektroniky a súvisiacich služieb na Slovensku. Vážený zákazník Shoppie. Spoločnosť EXIS Žilina , s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения