úterý 3. listopadu 2015

Spz s vlastním nápisem

Spz s vlastním nápisem

SPZ s vlastním nápisem. Poznávací značka s vlastním textem. Je možné si objednat poue samolepku nabo již hotovou značku na PVC podložce. Trička a dárky Inspirace Navrhni si vlastn í. Množstevní slevy tričko s potiskem od 1Kč.


Prodej potisk podložek pod spz. UV potisk podložek pod spz odolný proti myčkám a povětrnostním vlivům. Výroba vlastní podložky s potiskem na zakázku. Cedule s vlastním textem Klikněte na vybraný vzor a velikost, doplňte údaj na ceduli a pokračujte v objednávce.


Jakoukoliv individuální ceduli Vám rádi navrhneme v našem GRAFICKÉM STUDIU nebo vyrobíme podle Vámi dodaného návrhu. Vytvoř si vlastní potisk online, rychle a levně. Trička, mikiny, hrnečky, batohy, zástěry atd. Vlastní potisk nikdy nebyl jednoduší. Dodává desetitisíce podložek do zemí v celé Evropě a to zejména do Německa, Polska, Velké Británie atd.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Udělejte si vlajku svého sportovního týmu a přidejte svou fotografii, text apod. Dokáže zachytit částice i miniaturní kapičky. V případě že nemáte k dispozici respirátor typu FFPje naše rouška alespoň částečná ochrana.


Praha nebo Brno, objednávat můžeš z celé republiky i ze Slovenska. Nenašli jste potisk, který by vás uspokojil? Dárky s vlastním potiskem. Věnujte dárek s vaší fotkou nebo si vyberte z našich jedinečných obrázků.


Spz s vlastním nápisem

V jednoduchém designéru si upravte potisk podle vkusu obdarovaného. Vytvoříte tak osobní originální dárek, který jistě udělá radost. V sortimentu naleznete trička a mikiny s vlastním potiskem, polokošile, čepice, tašky a oblečení pro batolata, s možností ozvláštnění naším hotovým motivem. Vláda přichází s novým zákonem, podle kterého si řidiči budou moci navrhnout vlastní registrační značku na vozidlo. Registrační značka už tedy nebude dál vydávána podle místa bydliště a ještě k tomu zůstane řidiči po celý život.


Možností volby vlastní barevné kombinace. Přidali jsme Vám na Náš internetový obchod novou kapitolu. Jedná se o podložky pod registrační značku (RZ) s vlastním potiskem.


Spz s vlastním nápisem

Podložky necháváme vyrábět v zahraničí přesně podle Vašich přání a poté je dovážíme do ČR. Potisk je prováděn vyřezávanou folií, krytou bezbarvým lakem. V této upravě odolá mytí v myčce i vícekrát. Neodolá seškrábání, tlakovému mytí apod.


Prostor pro potisk podložky je omezený (výška potisku 2cm) vejde se řádek textu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения