středa 25. listopadu 2015

Prodám dřevěné sudy bazar

Ibc kontejnerů vhodné na různé uskladnění,dřeva slámy atd klec s vertikálními tyčemi na dřevěné paletě je za 6Kč klec s čtvercovou vystuhou na dřevěné paletě 7Kč klec s čtvercovou výztuhou na plastové či železné či zinkované paletě je za 8Kč máme i nádrže kompletní a sudy ,c. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Vybírejte z 2inzerátů.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Obsahy většinou - litrů. Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice.


V nabídce dřevěné sudy a soudky v objemech 1l-10. Inzerát byl odebran z oblíbených. Sudy plechové litrů sudy na vodu odpad v. Kč Libice nad Cidlinou. Prodám plechové sudy 200L. Pro firmy, podnikatele a živnostníky nabízíme rychlé půjčky.


Máme možnost až měsíců do výše 800. Kč, také pro cizince s trvalým pobytem v ČR. Denně vyřízeno, jednoduchá smlouva, bez poplatků předem. Nevadí nám záznamy v registru SOLUS-neprověřujeme. Použité, čisté, nepoškozené za 2kč za kus.


Pípa je plně funkční a není nikterak poškozená nebo oblá a rovnaná. Jde o pěkný sběratelský kousek a má v nabídce ještě jiné pivní pípy a sudy nebo i dokonce ruční pivní kompresor. Díky své vysoké výhřevnosti jsou vhodné k topení v krbových kamnech, krbech, i kotlích na dřevo.


Nábytek je nedílnou součástí našeho života a na českém trhu je k výběru veliké množství druhů, materiálů a barev. Záleží jen na nás, v jakém stylu si chceme zařídit byt, dům, chatu nebo kancelář. Predam zapadnute prachom sudy na kvas a flase na vino. Ponuknite rozumnu cenu a vieme sa dohodnut.


Bazar pro všechny vinaře, pěstitele, majitele vinohradů, vinoték, lisoven a palíren. Nehodí se na naplnění vínem, ale na jakékoliv jiné jiné využití. L, pozinkované, jako nové, čisté, 1x v nich byl aceton, prodám ks, případně také různé plastové a dřevěné sudy na kvas. Kompletně repasované dřevěné sudy pro další použití splňující certifikaci TÜV kvality.


Skladujte nebo nechejte zrát své lahodné moky od piva, přes víno až po destiláty v garantované kvalitě. Kvalitní dubové sudy na víno si žádají kvalitní materiál. Sudy z dýhy firmy Večeřa z Rousínova se vyrábějí z různého druhu dubu, za použití ověřených postupů. Dubove sudy - bazar - Bazoš.


Možno koupit i více kusů. Kontaktujte mě prosím zasláním sms, ozvu se Vám zpět. K dispozici také pracovní stoly a skříňky. Různé velikosti a počty kusů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения