pondělí 30. listopadu 2015

Detska deka

Detska deka

Originálny darček s menom pre deti. Detská deka s menom a údajmi o narodení. Vhodný darček k narodeniu dieťaťa, narodeninám, darček na krstiny, alebo ako dekorácia do postieľky, či detskej izby.


Tento materiál je hypoalergénny a veľmi príjemný na dotyk. Disney Flísová deka pre chlapcov Team Paw Patrol - modrá - 1x 1cm. Letná deka prešívaná licenčná Mickey 180x260. DC HOME Ovečková detská deka New lin.


Krásna farebná detská deka Minky s jemnou potlačou. Deka je ideálna do kočíka na prechádzky v každom počasí, do postieľky na spanie alebo ako podložka na hranie. Detské deky a prikrývky rôznych motívov. Deka je vyrobená z mäkkého na dotyk veľmi príjemného a teplého materiálu. Hrejivé a príjemne mäkké detské deky s rozprávkovými motívmi môžete využiť ako ľahký prehoz na detskú postieľku, detskú prikrývku pri poludňajšom spánku dieťatka alebo aj ako hrejivú podložku na zem pri veselých detských hrách.


Detska deka

A navyše, pekná deka s obľúbeným rozprávkovým hrdinom poteší každé dieťatko. BabyOno Luxusná obojstranná dečka Minky s maznáčikom - růžová. Na sklade 1-pracovné dni Baby Nellys D. Emitex detská deka s vysokou hrejivosťou vyrobená z dvoch vrstiev fleece s úpravou antipeeling.


Deka je vybavená odevnými šnúrkami, pomocou ktorých sa deka prichytí v ktorejkoľvek časti kočíka. Kukkatoimitukset koko maahan Kotimaiselta välittäjältä! Making Easy Baby Blanket with Finger,Alize Puffy İpi Sepet (Hasır) Örgü Bebek Battaniyesi Yapımı - Duration: 16:19.


Personalizovaná detská deka s menom a so všetkými údajmi o narodení bábätka dátum narodenia, čas narodenia, výška, váha dieťaťa a znamenie zverokruhu, v ktorom sa dieťatko narodilo. V ponuke máme fleecové detské deky,hrejivé deky, detské španielske deky. Znamenia zverokruhu sú ladené v detských motívoch. Deka je vhodná ako darček k narodeniu dieťaťa, ako darček ku krstinám, meninám, ku dňu detí.


Možnosť pridania pískatiek, hrkálok, bezpečnostných očiek ap. Sendvičová deka so spodnou a vrchnou vrstvou z bavlny, vyplnená vatelínom. Deka s obrázkami a hračkami zvieratiek ponúka veľké množstvo aktivít k prezabávaniu bábätka, rozvíjanie motorických zručností a jednotlivých zmyslov.


Detska deka

Silvie, moc se omlouvám za pozdní odpověď. Cena 1€ Jarný fusak SOFT. Lem se háčkuje jako celá deka , tedy po skupinkách třech dlouhých sloupků.


Dvě kratší řady se háčkují dobře, protože to vychází stejně, jako vzor deky. Hebký materiál zaručí, že sa vaše dieťatko bude s touto dekou dobre cítiť. Deka pre chlapcov s rozprávkovým hrdinom požiarnikom Samom je vyrobená z materiálu, ktorý sa ľahko udržiava a nezanecháva chĺpky. Zabaľte sa do heboučkých, príjemných diek z našej ponuky, v ktorej nájdete vzorované deky, jednofarebné deky alebo deky pre deti.


Detska deka

Všetky deky sú vyrobené z veľmi jemných materiálov príjemných na dotyk. Nikdy sa nežmolkuje, antialergénna, príjemná na dotyk ako plyšové zvieratko. Výborná značka kvality od výrobcu PielSA Motív: Bublinková deka Zloženie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения