čtvrtek 28. dubna 2016

Domaci lucina pro deti

Domácí lučina, která je vhodná i pro děti. V případě velmi malých dětí můžeme vynechat sůl. Zdravím všechny, ještě doplníkdyž už vyrábět ručně, tak použít domácí jogurt.


Výroba je hrozně jednoduchá, porce vyjde na pár korun (podle mléka, já kupuji bio plnotučné) a udělá se v podstatě skoro sám a bez práce. Ozdobit to pak pro větší batolátka můžete malými kousíčky nakrájeného ovoce. Nejrychlejší pomazánku vyčarujete přidáním pažitky. Můžete ale přidat také nastrouhanou okurku, na drobno nakrájené vajíčko na tvrdo a nebo použít lučinu jako základ pro mrkvovo-celerovou pomazánku.


Připravte si přes noc domácí lučinu , kterou děti milují. Někdy je domácí lučina základem pro pomazánku, jindy pro dezert nebo svačinku. Kolikrát člověk neví, co rychle na večeři nebo si jen tak namazat na chleba.


Z domácí lučiny můžete připravit nespočet pomazánek, záleží jen. Tam všude se dá využít domácí. Musíte si jenom vzpomenout den dopředu, že si ji zítra budete chtít namazat na chleba:-) Dá se ochutit bylinkami, zeleninou i ovocem. Což ve studené kuchyni většinou jde.


A má to v tomto receptu ještě jednu výhodu, nemusí se šlehat ( pro někoho možná maličkost, ale já mám ráda cestu nejmenšího odporu). Každopádně obě varianty jsou výborné a já vám děkuju, že nám tady všechny ty skvelé recepty dáváte! Děkuji Hosti za tipy na vylepšení Lučiny. Jak jsem se již zmínil, mám rád všechny sýry bez vyjímky (ještě se mi nepoštěstilo ochutnat onen EU zakázaný sýr, v kterém bydlí chrobáčci ), tak jsem na Topu v oddělení sýrů provedl exkurzi a narazil jsem zde na další Tvoji perlu Čerstvý krémový sýr - chci se zeptat, jaké je tento sýr konzistence?


Postup přípravy receptu. V míse smícháme jogurty se smetanou a solí, směs přendáme do cedníku s plátýnkem, trochu překryjeme a cedník položíme na misku, která by měla mít na odkapávání pod cedníkem prostor, aby dobře odkapávala syrovátka po hodin v lednici. Plesové šaty, koktejlové a krátké šaty, večerní šaty a spousty další luxusních šatů pro pravé dámy. Získejte slevy až na AVON produkty, dárky z motivačních programů, benefity od našich partnerů a mnohem víc.


Registrujte se zdarma ještě dnes a zjistěte, co všechno Svět krásy AVON nabízí. Když máte pocit, že jste to s množstvím vyrobeného jogurtu přehnali, nevadí, přeměňte ho ve smetanový sýr. Všechny informace zde uvedené odkazují na původní zdroje, kde si můžete přečíst kompletní a celé články. Cedník vyložíme čistým plátýnkem a vložíme jej do nádoby, kam bude později odkapávat syrovátka. Necháme do druhého dne okapat.


Poté dochutíme dle chuti. Lučina jde vyrobit opět na dva způsoby. Buďto ze samotného jogurtu nebo jogurtu se smetanou. Pokud se rozhodneme pro jogurt i se smetanou, je důležité abyste smetanu s jogurtem důkladně promíchali. Pokud budete chtít lučinu sladkou, směs nesolte.


Já ji nesolím, a až jak je lučina hotová, rozhodnu se, jestli si ji dám na. Kvalitní přírodní sýr není zrovna levnou záležitostí. Ne všechny navíc mají ideální složení.


U mnoha výrobků se vždy nějaké to ale najde. Když si sýr vyrobíte doma a použijete kvalitní vstupní suroviny, máte přírodní produkt bez jakýchkoliv zbytečných látek, který je vhodný i pro nejmenší děti. Podívejte se na naše doporučení nejlepších domácích povinností dětí a pak si můžete stáhnout seznam úkolů pro děti a mít ho jako inspiraci pro váš vlastní podobný přehled.


Bezva domácí práce pro děti. I když máte rádi všechno pod kontrolou, je mnoho domácích povinností, které děti zvládnou od školního. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения