středa 20. dubna 2016

Jak vyčistit spálenou mikrovlnku

S následujícím návodem vyčistíte mikrovlnku raz dva a navíc se šetrným přístupem k životnímu prostředí. Jak vyčistit „spálenou“ mikrovlnku ? Přizvěte silnější kalibr. Zapomněli jste na pečené kuře a většinu našli na stěnách? Na zaschlé zbytky nejlépe fungují speciální spreje do mikrovlnné trouby.


Pozor na zadní stěnu s průduchy. Tam nestříkejte chemické přípravky. Zbytky čisticího prostředku by se mohly dostat. Cákance od potravin v mikrovlnce nehezky vypadají, nehezký páchnou a snižují účinnost vaší mikrovlnky.


Naštěstí není těžké mikrovlnku vyčistit , když víte jak. Naplňte sklenici nebo mísu do mikrovlnky do poloviny vod. Ak vyskúšate tento fígeľ, už nikdy nebudete mikrovlnku čistiť inak.


V tuto chvíli se zde nebudu rozepisovat o tom, zda mikrovlnku doma mít či nemít, co v ní ohřívat můžeme a co naopak nikdy. Poradíme Vám jak vyčistit mikrovlnku. Se zkušenostmi se podělte v diskusí. Dvířka mikrovlnky můžete vyčistit standartním prostředkem na sklo a papírovou utěrkou.


Asi nikdo z nás nechce, aby nás mikrovlnná trouba po otevření omráčila nepříjemným zápachem jídla. Představa, že máte čistit troubu a mikrovlnku vás děsí? Pojďte se podívat, jak si práci můžete usnadnit. Foto: Thinkstock Ilona Víchová 13.


Existuje několik geniálně snadných fíglů! Mikrovlnku můžete mít zářivě čistou už za pět minut a bez větší námahy! Další fotografie v galerii. Do hrnku vhodného do mikrovlnné trouby nalijte vodu s octem v poměru 1:1. V mikrovlnné troubě přiveďte roztok k varu a pak vařte cca min na nejvyšší výkon.


Octové výpary naruší nečistoty na stěnách mikrovlnky, kterou pak stačí vytřít měkkým vlhkým hadříkem. V misce si smíchejte dva díly čističe na okna a jeden díl teplé vody. Přípravkem omyjte všechny prostory v mikrovlnce.


Dejte si záležet i na záhybech, ve kterých se špína nejvíce drží. Máte i vy nějaké zajímavé rady a tipy, jak vyčistit žehličku? Podělte se s námi o ně v diskuzi pod článkem. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jak pečovat o pračku a sušičku, aby dlouho vydržely?


Nejkrásnější africká kavárna: Futuristické místo plné emocí a jedinečné. Při takto častém používání je jasné, že se tento spotřebič velice rychle ušpiní. Z hadru se voda vypaří a díky tomu se odmočí zaschlá špína. Jak ji rychle a snadno vyčistit ? Poté mikrovlnou troubu umyjte. Myslete na to, že dovnitř nemůžete za žádných okolností dát suchý hadr, protože by mohl začít hořet!


Dále čtěte: Jak se zbavit mastnoty na kuchyňské lince. Nebo jak vyčistit troubu bez chemie? Tady jsou pro vás účinné tipy a triky. Zkuste použít domácí metody. Vyčistit mikrovlnku nebo se zbavit zápachu v ní nemusí být v zásadě žádná věda.


Po vyzkoušení tohoto návodu, jak vyčistit špinavou mikrovlnku Vás to určitě přejde. Jednoduše, rychle a hlavně efektivně! Pokud chcete snížit intenzitu octového zápachu , zakápněte vše citronovou či jinou.


Osvědčil se i podobný roztok: ocet a soda. Do mikrovlnky vložím pohár naplnený vodou, zapnem mikrovlnku na. Ide to aj bez agresívnej chémie.


Na päťročnú mastnotu trik nefunguje, ale kto sa o čistotu svojej kuchyne stará pravidelne, ocení ho. Para z vriacej vody uvo. Hledáte jednoduchý způsob, jak vyčistit mikrovlnnou troubu? Pokud se snažíte o ekologický přístup ve vaší domácnosti, následující osvědčená rada vám pomůže vyčistit mikrovlnnou troubu bez použití chemických přípravků a bez zdlouhavého drhnutí.


Mikrovlnka plná spečenin, páchnoucí lednice či špinavý sporák se najdou v leckteré kuchyni. Přitom se dají snadno vyčistit s použitím domácích prostředků. Například pomocí soli, citronu či octa, jak radí britské expertky na hygienu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения