úterý 5. dubna 2016

Hrnčířské trhy beroun 2016

V rámci těchto trhů se prodávají masné výrobky, ryby, uzeniny, pečivo, zeleninové či ovocné výpěstky, koření, sýry, mošty, tradiční koláče a různé speciality, ale i dřevěné doplňky a hračky. Na jaře tam bývají k vidění i jiná řemesla. Tyto berounské Hrnčířské a keramické trhy jsou proslulé také dobrým jídlem a pitím - vinařským koutkem a stylovým občerstvením. Tyto keramické trhy jsou proslulé také dobrým jídlem a pitím.


Ke dvoudenní přehlídce hrnčířů a řemeslníků patří také dobré jídlo a pití, stejně tak jako pohodová hudební vystoupení. Také letošní, již XXIII.

Na své si přijdou fanoušci užitkové, zahradní i dekorativní keramiky, porcelánu, ale také dobrého jídla, různých delikates a pití. Hrnčířské trhy , předvedou na 3nejlepších českých i zahraničních keramiků a hrnčířů. Návštěvníci se mohou těšit na ruční práce, kvalitní funkční a užitkovou keramiku, krásné tvary a dekor i starodávné, léty prověřené, různé formy keramiky ještě našich babiček a. Our new desktop experience was built to be your music destination. Milé dámy, nechtěla jsem tady psát nějaké komentáře na svou obhajobu a rozpoutávat debatu jestli jsem taková nebo maková. Kritizovat druhé umí každý, psát komentáře bez podpisu asi umí také napsat spousta z nás, ale sáhnout si do svého svědomí už jde hůř.


Jarní Hrnčířské a řemeslné trhy se konají 7. Návštěvníci se tak budou moci dozvědět všechno o provaznictví a podívat se či zakoupit množství rukodělných výrobků z provazů. Musela to byť krásna podívaná je to taký oddych na duši.

Of course I could not miss it and I bring you a short photo report. Letošní trhy se uskuteční 7. Sobotní letní počasí nám přálo, byl velký hic, ale daly jsme to, opravdu krásné věci ke kochání. Trhy jsou proslulé také dobrým jídlem a pitím. Místní bohatě zdobená keramika se dokonce letos dočkala vlastního muzea a dvakrát ročně se můžete vypravit na velké hrnčířské trhy.


Na ty jarní, které se konají začátkem května, vás zve portál Kudy z nudy. Pro nás je to trochu z ruky, ale podobné trhy (v menším rozsahu) bývají v Kohoutově, což je obec ne až tolik vzdálená. Takže kochám se tou krásou. I na kole bych tam pořídila dojet :-).


Na takovýchto akcích bývám nesvá. Nakupovala bych a nakupovala :-). Beroun , Česká republika. Spustit prezentaci Nahlásit album. Pokračujte v prohlížení.


Jako vždy doufáme, že léto ještě neřekne poslední slovo a slunce vystrčí své paprsky a zahřeje nás i přítomné návštěvníky. Vytvořte z tohoto alba. Autorské kolekce porcelánu dle vlastních návrhů, výroba probíhá v ateliéru od první skici po konečný produkt.


Letos byly trhy neodkladnou záležitostí.

Byla jsem na ně děsně zvědavá. Zpočátku to vypadalo, že pojedu sama s dětmi vlakem, nakonec však i tatínek měl volno a chtěl jet s námi, takže se opět konal rodinný výlet. Jarmarky a trhy v regióne Středočeský kraj.


Portál AjDnes podrobně informuje o všem co se děje kolem vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения