úterý 19. dubna 2016

Ruční lis na druky

Knoflíky se používají ke spojování běžných druhů látek. Nýtování se provádí lisem, který lze u nás objednat. Lis na nýty, průchodky, druky , patentky a perly. K tomuto lisu, si musíte koupit také piston.


K lisu můžete použít tyto komponenty viz. Jsme autorizovaný eshop.

Výrobek je určený pro ČR. Návody máme v českém jazyce. Porovnání cen rucni lis na druky , srovnání cen rucni lis na druky na portálu HLEDEJCENY. Lisy na knoflíky, druky , kroužky.


Nejlevnější e-shop Prima obchod - Galanterie a Bižuterie. Ruční pákový lis PP100. Zboží za akční ceny, slevy. Cena za kus, český výrobek.

Prosím registrujte se nebo přihlaste. Jak na kalhotkovou plenu nacvaknout patentky. Piston na kovové druky Ømm.


Video návod k aplikaci druků, stiskacích knoflíků, pomocí velkého ručního lisu S5. Při mačkání kuliček kleštěmi mě napadla myšlenka vyrobit si malý ruční lis s výměnnými velikostmi raznic. Lis na mazání ruční , 1ml, GEKO Vysoce kvalitní ruční mazací stroj o objemu 1ml. Mnohým jsou nýtovací čtyřdílné stiskací knoflíky známé jako druky.


Druky se používají ke spojování různě silných a pevných látek, froté, úpletů, kůží nebo plachtoviny. Lze je použít také ke spojení látky s pevnými materiály (dřevo, karton nebo plast) nebo ke spojení více než dílů materiálu v jednom místě. Jde o velmi spolehlivé spojení několika dílů, k jehož připevnění (nýtování) na materiál se používají pneumatické nebo ruční lisy. V naší nabídce máme druky od české firmy KOH-I-NOOR a. Ty jsou rukou přimačkávány na trn, který se díky elektrickému pohonu otáčí. Kladem je možnost využití pravé i levé rotace, což je spojeno s dokonalým výsledkem.


Hydraulický lis s maximálním tlakem T vybaven ruční a nožní pumpou pro lisování předmětů. Tlak tun je možné sledovat a regulovat pomocí manometru umístěného ve vrchní části lisu. Hmotnost 2kg, vnější rozměry 695x380x8mm, max.


V nabídce máme stiskací knoflíky kohinoor, plastové patentky pro děti z kolekce Prym Love Color Snaps různých barev, tvarů a velikostí.

Patentky i druky kulaté, hvězdičky, smajlíky. Dále druky a průchodky kovové, měděné, mosazné, stříbrné. Zakoupit můžete rovněž přípravky a kleště na patentky a druky. Lis je důležitý pomocník při nýtování nýtků, druků i průchodek.


Využijete ho při každém tvoření a bez problému můžete vyměnit nástavce tzv. Díky němu dokonale připevníte zapínání, ucha, nebo začistíte otvor průchodkou. Tento lis vyniká vysokou přesností s pracovním zdvihem až mm. Dlouhá rukojeť zajišťuje hladký a lehký chod lisu.


Lis nabízí také možnost seřízení pracovní výšky. Lis vhodný na vytínání a lisování mosazných a niklových kroužků, druků a patentů. Každý piston i lis se liší a záleží na typu spínadla, které potřebujete připevnit. Zlevnili jsme (12) Krajky. Látku nebo materiál, na který chceme druk připevnit, je nutné v některých případech nejprve vyděrovat.


Pokud budete pro nýtování používat pneumatický lis , není děrování vždy nutné. Za jednu cenu získáte hladký lis na vosk a lis na mezistěny. Již nikdy více nebudete muset mezistěny nakupovat.


Nebo aplikaci provedete ručně a to buď pomoci kladívka a ručního nářadí, nebo pak pomoci malého ručního lisu, který se nachází v blistrovém balení spolu s druky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения