středa 6. dubna 2016

Profesionalny palacinkovač

Nejlepší palačinky v Praze. Jak na to - předvádí chlapík, který prodává luxusní francouzské palačinky za Kotvou. Vaflovače CLATRONIC SEVERIN TRISTAR Princess a ďalšie.


Palacinkovač Steba CR 32: Palacinkovač s teflónovou doskou je ideálna pre prípravu. Ideálny na prípravu palaciniek, placiek “piadina” alebo pizze. Povrch sa rozohreje za pár minút, neabsorbuje chuť pripravovaných.


Oproti klasickým panviciam je oveľa jednoduchší na údržbu. Pri kvalitnom palacinkovači nepotrebujete žiaden olej. Jeho rovnomerne rozohriaty povrch zabezpečí ich krehkosť a jemnosť. Potřebujete poradit, jaké zboží si vybrat, abyste byli opravdu spokojení?


Ovládanie je riešené jediným otočným voličom s indikátorom stavu nahriatia (pri dosiahnutí požadovanej teploty zhasne). Profesionálny palacinkovač jednoduchý. Masívna platňa s drážkovaním. Termostatická kontrola teploty s možnosťou nastavenia.


Základné príslušenstvo v cene. SAMMIC CG-2palacinkovač plynový, platne. Hodnotenie produktu: 1 1 (Perfektný) recenzie. Palacinkovače sú ideálne pre kaviarne, reštaurácie alebo do stánku na vianočné trhy.


Elektrický palačinkovač poskytuje vysoký komfort a maximální bezpečnost. Ponúkame profi palacinkovače, ktoré majú konštrukciu z kvalitnej ušľachtilej ocele. Pro výrobu elektrického palačinkovače byly použité vysoce kvalitní materiály, především nerezová ocel. Je ideálny pre veľké reštaurácie, bary, ako aj v domácnosti.


Je vyrobený z nerezovej ocele, ktorá sa vyznačuje vysokou trvanlivosťou. Je odolný voči mechanickému poškodeniu a teplotnému vplyvu. Dokáže však ugrilovať aj mäso a ryby. BBQ stolný gril - Večera sa pripravuje priamo pred vami a vďaka tácke na vodu grilujete bez dymu.


Crepiera Tonda palacinkovač v nerezovom prevedení, s jednoduchým kompaktným tvarom. Liatinová platňa s pochrómovaným povrchom s rovnomerným rozložením tepla. Nepriľnavá teflónová doska vám zaručí, že.


Všetky informácie o produkte. Stroj na výrobu palaciniek - crepes. Požičovňa - prenájom strojov je služba , ktorú poskytujeme pre podnikateľské subjekty ale aj fyzické osoby, ktoré potrebujú stroje, zariadenia alebo inventár z našej ponuky na rôzne akcie, firemné eventy, jarmoky alebo aj drobné rodinné oslavy.


K dispozícií je nastaviteľná regulácia teploty pre perfektné opečenie, nepriľnavá teflónová doska, drevený roztierač a drevená špachtľa. Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy. Podávať sa môžu posypané s cukrom, sirupom alebo s akýmkoľvek ovocím.


Mini palacinky si môžete pripraviť bez náplne alebo si ich naplníte napr. Nákupom tohto produktu získate vernostné body v počte bodov. Ak Váš košík bude obsahovať celkom bodov potom ich môžete premeniť na zľavový kupón s hodnotou €. Toto všetko za najvýhodnejšie ceny na MALL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения