pondělí 18. dubna 2016

Nádoby na víno s plovoucím víkem

Položením víka nádoby na hladinu a dofouknutím duše kolem víka se dokonale utěsní spára mezi víkem a nádobou. PET lahve, je to výhodné. Potom je ale potřeba počítat kolem šroubení s vnitřním plastovým hrbolkem, hlubokým asi mm. V tomto místě nebude duše těsnit a víko projde níž pouze s vyfouklou duší.


Na objednávku je možné vyrobit i nádoby s pouze jedním šroubením těsně nede dnem. Nabízíme Vám technologie pro zpracování hrozna-mlýnky, odstopkovače, mlynkoodzrňovače, lisy, dále nádoby , sudy, nádrže, vinifikátory a barikové sudy na uskladnění a zrání vína. Víko je vůči nádobě utěsněno potravinářskou hadicí (duší) a je opatřeno vzduchovou pumpou s manometrem pro kontrolu těsnosti hadice. Tyto nerezové nádrže se používají pro uchovávání tekutin v potravinářském průmyslu, jako jsou: víno , džusy, me atd. A to ve dvou základních variantách.


Na přání lze také dodat nádrže větších objemů, vybavené dle potřeb každého zákazníka. NÁDRŽE NA DUŠI zahrnují protiprašné víko, plovoucí víko, kvasnou zátku, duši, pumpičku, nohy, příslušné ventily. Nádoby s plovoucím víkem jsou stojaté válcové nádoby a jsou vyráběny v průměrech 345578a 135cm. Nádoby jsou vyrobeny z vysokohustotního polyetylenu rotačním natavováním.


Nádoby na víno s plovoucím víkem

V nádobě s plovoucím víkem můžete dlouhodobě uskladnit víno , bez rizika oxidace. Výroba, prodej: -technologie pro vinaře a pivovary z nerezavějící oceli (nerezu) -vinařské a pivovarské stroje a nářadí -nerezové tanky – nerezové nádoby s plovoucím víkem -zařízení pro vinaře -sběrný vůz -sběrná násypka hroznů. NEREZ sud na víno 1L s plovoucím víkem na parafínový olej, průměr 48cm, výška.


Kvalitní nerezovou nádrž o objemu 2l, včetně plovoucího víka, duše, tlakového ventilu a nerezového vypouštěcího ventilu tak dnes u nás. Poptávám plasty: Popis: plastové nádoby na víno s plovoucím víkem Objedo 1. Termín: dohodou Lokalita: Mikulov Cena: nabídněte Platnost poptávky: měsíce. Profil poptávajícího: soukromá osoba z okresu Břeclav. Fóra › Vinařská sekce › plastové nádoby s plovoucím víkem Zvolené téma obsahuje celkem odpovědi.


Do diskuze (diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Brumovice a poslední změna proběhla 15. Prohlížíte příspěvky - ze (celkem z 3) Autor Příspěvky 14. Vyrábí z nerezové oceli tanky, nádrže na víno a jiné tekutiny, nádrže s plovoucím víkem , chladicí boxy, vinofikátory, dopravníky, vynášecí pásy, zařízení pro plnění lahví PL - plniče lahví, vystřikovačky lahví, zařízení pro malé pivovary, mlýnkoodznkovače, dodává. Prodám nerezové nádoby na víno,s plovoucím víkem ,stojaté na nožkách,3litrů. Koupím nerezovou nádrž na víno s plavacím víkem o objemu cca 100L.


Víno a Vinotéky PoptáváPRODAM POSTŘIKOVAČ NA 5LITRŮ 18. Nerezová nádrž na víno do Zdarma. Nabízím k prodeji postřikovač s ventilátorem viz foto. Jednoduchý, bezproblemový, vše funguje jak má. V posledním období začali vinaři ve zvýšeném měřítku používat nádrže s plovoucím víkem.


Nádrže s plovoucím víkem. Tyto si brzy získaly velkou oblibu a dnes jsou naším nejžádanějším výrobkem. Náš sortiment je pripravený k okamžitému odberu alebo prípadnému objednaniu.


Tešíme sa na Váš nákup! Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения