pondělí 4. dubna 2016

Pivní dárkový koš

Pivní dárkový koš

Rozhodli jsme se této definice využít a výsledkem jsou skvělé pivní dárkové koše, které udělají velkou radost nejednomu pivnímu znalci. Kromě kvalitních pivních zahraničních speciálů je součástí našich pivních dárkových košů také klasická pivní sklenice, dárkový koš tak neskončí vypitím piva, svou vzpomínku na něj budete mít mnohem déle. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Bohemia Gifts - dárkový koš pro milovníky piva a všeho pivního.


Pivní dárkový koš

Dřevěná bedýnka z opalovaného dřeva od českého výrobce je krásnou dekorací nejen do interiéru. Jistě Vás překvapí jejich neobvyklá chuť a vůně. K pivům neodmyslitelně patří také nějaké to slané mlsání, proto jsme do. Působivý chlapský dárek, který nadchne každého pivomilce i toho, kdo se teprve s různými chutěmi piva seznamuje.


A přidáváme i něco k zakousnutí! Belgický silný polotmavý Ale 1 alc. Jantarové pivo s pevnou smetanovou hlavou, vařené. Najdete u nás gurmánské, sladké, luxusní, malé nebo třeba i kosmetické či pivní dárkové koše. Jestli je to chlap, má rád maso v každé podobě a ocení náš dárkový koš.


Dobrý sušený salám, klobásky, lahodnou paštiku. Není třeba nic vymýšlet, nakrájí si to na prkýnko a bude vás zbožňovat. Chilli dárkové koše, české potravinové koše, bio dárkové koše ale také kosmetické koše. Navíc nabízíme naším zákazníků možnost sestavit si vlastní dárkový koš a to z pohodlí, ze svého domova.


Koš jako dárek - dárek pro každého. Pro muže se prý vybírají dárky nejhůř. My si to ale nemyslíme! Zkuste dát nějakému muži třeba k narozeninám náš degustační dárkový koš “Pravý muž” a příští rok ho bude chtít zase. Bedna pro pivaře Exclusive dárkový koš Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí Dřevěná dárková bedna pro muže s páčidlem box obsahující vybrané pivní speciály od světových výrobců, které doplňují jedinečné pivní gadgety.


Pivní dárkový koš alternativy - Heureka. Nebo možná už příští týden. Skvělého piva a chlapských pochoutek k němu totiž není nikdy dost.


Chceme potěšit všechny pravé pivaře, pivní fajnšmekry a znalce. Vybavte se u nás ručně výráběnými půllitry, korbely, džbány, pivní literaturou a dalšími originálními dárky. Správně zvolený dárek je nedocenitelným pomocníkem v osobním a firemním prostředí. Díky našim dlouholetým zkušenostem v dárkovém segmentu víme, že jedním z nejlepších prostředků k vyjádření obdivu, pokory nebo jen pro běžné potěšení, je dárkový koš. Navštivte naší prodejnu piva na Praze ve Vršovicích.


Pivní dárkový koš

Díky vlastní obalové výrobě Vám dokážeme zaručit originální dárkové balení podle Vašeho přání a výrobu na klíč v jiném provedení. K tomuto produktu Vám zdarma na ruční papír napíšeme Vámi zvolené osobní věnování. Dárkový pivní koš s pivními i slanými specialitami.


Pokud máte o tuto službu zájem klikněte na tento text a napiště své věnování. Kdybychom měli vybrat jen jednu delikatesu, která nejlépe symbolizuje Španělsko, budou to určitě lahůdky vyrobené ze speciálního plemene černých prasat iberských. K tomu nesmí chybět olivy a tradiční pivo a dárkový koš pro gurmána máte vyřešen. V našem sortimentu nechybí žádaná pivní kosmetika. Vybírat můžete ze širokého sortimentu od dvou výrobců - MANUFAKTURA a SAELA.


Pivní dárkový koš

Dále nabízíme piva ve speciálním balení či originální lahvi apod. Nechybí tu ani originální tričko DUFF beer či dárkový 6-ti pack Duff. Kdo má rád klasické německé weizeny a ležáky, jistě ocení tuto poznávací sadu tradičních německých piv.


Jde o starobylé pivovary, které vaří pivo podle 5let starého zákona Reinheitsgebot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения