pondělí 11. dubna 2016

Vlastní etikety na víno

Vlastní etikety na víno

Etikety s vlastním textem. Nejlepší dárky jsou ty od srdce. A co na srdci, to na jazyku. Nech si svá slova díků, lásky nebo originální gratulaci k narozeninám vytisknout na víno. Při tisku na tuto fólii automaticky podkládáme pod grafiku bílou barvu, aby byl výsledek na jakémkoliv podkladu bez problémů čitelný.


Tisk je velmi náchylný na poškrábání, proto doporučujeme při náročných podmínkách navíc laminaci. Samozřejmě můžeme vytvořit vlastní etiketu i pro jinou příležitost – narozeniny či výročí svatby. Chcete-li originálním dárkem obdarovat Vaše obchodní partnery či zaměstnance, objednejte si víno CHÂTEAU VALTICE opatřené vlastním logem. Takto osobitou lahev pak můžete použít jako zajímavý dárek pro svatební hosty, u příležitosti výročí firmy nebo třeba narozeninové oslavy vás nebo vašich dětí. Vymyslete si vlastní etikety na svatební víno či lahev naplněnou Vaším oblíbeným nápojem ať již je to pivo, pálenka nebo domácí limonáda.


A my takové lahve umíme připravit v opravdu velkém počtu. Vlastní lahev je ideální místo pro firemní propagaci. Samolepící etikety na láhve. Při větších objednávkách se navíc můžeme dostat na lepší cenu.


Vlastní etikety na víno

Vyrobte si svou vlastní vtipnou etiketu nebo si vyberte z našich připravených vzorů. Rádi Vám s etiketou také poradíme. Zakázky vyřizujeme do dnů.


Kvalitní biodynamické víno s mezinárodním certifikátem Demeter. Víno s vlastním logem na lahvi jako skvělý dárek. Nadchněte své klienty nebo zaměstnance vínem, které bude chutnat.


Vlastní etikety na víno

Překvapte vínem s vlastními etiketami Fantazii se meze nekladou. Originální etiketa na víno udělá z praktického dárku osobní dárek. Na etiketu natiskneme váš text, obrázek nebo fotografii. Víno může sloužit jako dárek k narozeninám, svatební oznámení nebo originální pozornost pro svatební hosty. Prohlédněte si naši nabídku etiket.


Vybírejte z hotových návrhů nebo nám zašlete svůj vlastní. Grafiku vám pripravíme na základe vašich podkladov a vytlačíme až po odsúhlasení. Možnosť objednať víno aj bez etikety (pokiaľ máte inú možnosť). Tiskneme samolepící etikety na svatební víno nebo i jakoukoliv jinou etiketu.


Používáme samolepící papír se splitem určený pro lepení na skleněné lahve. Lze též vyrobit etikety jiné velikosti. Dobrý den, u nás najdete i etikety na víno , děláme i přímo na míru na přání zákazníka.


Více informací najdete na našem webu, který mám zde v podpisu, ale přidávám i ukázku některých etiket. A taky pro ty, kteří svůj brand rádi spojují s emocemi a prožitky. NECHTE SI VYTISKNOUT ETIKETY NA VÍNO , PROPŮJČUJÍCÍ LAHVÍM OSOBITÝ VZHLED.


Bez ohledu na vaši branži nebo na produkty, které nabízíte, představuje víno hodnotný a oblíbený dárek pro obchodní partnery a zákazníky. Hezký den, máme teď nově v nabídce dárkovou krabičku na víno , koukněte, jsou krásné a třeba se. Vyrábíme samolepicí etikety na víno , pivo, pálenky, me marmelády … Vyrobíme Vám etikety již od pár kusů, až po velkou serii. Dbáme na to, aby cena etiket byla co nejdostupnější jak pro soukromé využití (svatební etikety , dárkové etikety , …) tak i pro velkoobjemové množství. Vaše vlastní etiketa nikoho nenechá na pochybách, že víno je právě od vás.


Vložíme Vaše logo spolu s názvem firmy, text s poděkováním i druhem vína, a to vše zdarma. Jeden objednaný kus se rovná jednomu archu, na který se vejdou tři etikety. Objednejte si vlastní firemní etikety.


Vlastní etikety na víno

Pokud nebudete vytvářet vlastní design v našem editoru a pouze přiložíte obrázek a text, necháváte výslednou podobu potisku na nás. Výroba samolepiacich etikiet podľa vlastného návrhu s expresným dodaním a grafickým návrhom zdarma. Svadobné etikety , etikety na jubileum, etikety na pálenku a víno.


Rôzne veľkosti etikiet na vodeodolnej samolepiacej fólii. Všechny náhledy (použité texty a loga) jsou pouze ilustrativní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения