čtvrtek 7. dubna 2016

Grilovací litinový tál

Litinový tál je na grilování nesrovnatelně lepší než žulový kámen. Kámen po čase popraská a rozpadne se. Na rozdíl od jiných grilů vydrží litinový tál při správné péči pro další generace. Snadno se čistí ocelovým drátěným kartáčem!


Litinové tály a pláty se používají jako alternativní grilovací plocha za klasický grilovací rošt. Protože mají plnou grilovací plochu, obvykle se využívají k přípravě jídel, která by nešla ugrilovat na roštu.

Litinové tály se tak používají k přípravě různých masových směsí, grilované zeleniny, ale můžete. Suverénní grilovací stanice od RÖSLE se steakzone až 800°C. Kompletní venkovní kuchyně. Velký grilovací tál TACOS pro gurmány! Ideální doplněk k plynovým ale i ke grilům na dřevěné uhlí!


Oboustranný grilovací tál , z jedné strany s grilovací mřížkou pro dodání textury grilovaných pokrmů, jako jsou steaky apod. Karel mi dal pro vás tip. Začátky opravdového grilování nemusejí být snadné, ale dnes je na trhu velké množství pomocníků.


Pro úspěšné grilování vám pak už stačí kvalitní maso, k tomu.

Neohodnoceno Značka: RÖSLE. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tál je ideální na tepelnou úpravu masa - restování, smažení, zejména pak na přípravu steaků, burgerů, krevet, rybích filetů, slaniny, vajíček, bramboráků, zeleniny, apod. Jeho největší výhodou je vysoká tepelná vodivost a akumulace tepla.


Málokdy je potřeba zahřívat litinový tál na velmi vysokou teplotu. Popis: Stolní gril Plancha LX je vhodný především pro stánkaře, kempaře, či chalupáře pro svůj snadný transport a vysoký výkon. Pro přenos tepla je využíván litinový grilovací tál , který se nahřeje na maximální teplotu a výborně akumuluje a předává teplo. Kvalitní grilovací nářadí či plát z nerezové oceli, rošty na přípravu ryb, klobás a hamburgerů, dřevěná prkénka, ale také dřevěné uhlí, plynové regulátory nebo kartáč na čištění grilu a dokonce i zástěra či rukavice – v naší nabídce najdete zkrátka vše, na co si vzpomenete a co byste mohli během grilovací party i po jejím skončení potřebovat. Oboustranný litinový tál je skvělým doplňkem pro váš plynový gril Weber Spirit E-210.


Popis fotky: Fotka (max 2MB) Při nákup. Na litinovém tálu si totiž můžete udělat jídla, která by byla pro klasický grilovací rošt těžko překonatelnou překážkou. Na hladké straně tálu lze připravovat míchaná nebo sázená vejce.


Univerzální litinový grilovací tál (plancha) pro Q30 SPIRIT, GENESIS a SUMMIT je univerzální litinový tál Plancha pro plynové grily Q 30 Spirit, Genesis a Summit. Grilovací tál v litinovém složení, který je vyroben pro modely ze série TRITON. Jedná se o konkrétní řadu 2. S litinovým tálem se můžete pustit do sladkých lívanců. Rázem se vám otevřou možnosti, o jakých se vám třeba ani nesnilo.


Tento litinový grilovací tál nahrazuje jednu část standardního grilovacího roštu, který se nachází ve Vašem grilu. Svým tvarem dokonale odpovídá tvaru grilu, takže jej jednoduše posadíte nad hořáky.

Tálem lze nahradit polovinu děleného grilovacího roštu. Má dva integrované otvory na odtékání tuku. Vhodné pro grilování malých kousků nebo pro rychlé zatažení masa. Produkty Plamen Grilovací deska - litinový tál menší Plamen Grilovací deska - litinový tál menší Momentálně nedostupné Grilovací deska – litinový tál menší.


Litinová deska se smaltovaným povrchem v hladkém provedení. Pokud hledáte litinový plát na Vaše kamna či kachlový sporák, tak jste zde správně. Na těchto stánkách naleznete široký sortiment litinových plátů.


Nabízíme pláty hladké i žebrované, úzké a široké, s falcem, ale i bez falce, ale také pláty na grilování anebo pláty masivní. Veškeré litinové pláty zasíláme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения