úterý 19. dubna 2016

Hodiny sweep

Hodiny sweep

Výroba a prodej dřevěných hodin, vlastní konstrukce dle starých vzorů. Lihýřové hodiny dle starých vzorů vyrábím na klasických obráběc. Plastové hodiny JVD sweep HP698. JVD FUNKY Tyto hodiny zaujmou zaručeně už na první pohled a to především díky pestrým barvám.


Hodiny sweep

Tyto plastové hodiny zajisté zaujmou už na první pohled. Nejsou jen nápadité díky zpracování a barvám, jsou i kvalitní a především originální. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Moderní plastové hodiny značky JVD v moderním designu s plynulým chodem zaručujicím tichý provoz. Cornish China Clay Train.


Nástěnné hodiny JVD sweep HP611. Hranaté nástěnné hodiny JVD quartz H615. Detské farebné čitateľné hodiny v drevenom dekore JVD HADetská izbička je plný tajomstiev. Schovávajú sa v ňom príbehy, sny a emócie.


Hodiny sweep

Deti by v ňom najradšej celé dni vyčíňali a nikdy nešli spať. Dobře se hodí na příklad do kuchyně nebo kanceláře a moderního interiéru. Jedinečný design hodin a kvalitní strojek Quartz zaručí Vaši spokojenost. Skladem Nejsme plátci DPH 5Kč ks. Drevené hodiny JVD sú vďaka prírodnému vzhľadu a atraktívnym tvarom veľmi žiadaným doplnkom súčasného štýlu bývania.


Modré barevné tiché netikající dětské hodiny JVD sweep HA46. V kolekcii nájdete klasické modely určené do priestorov s rustikálnym prevedením nábytku a tradičné, súčasné modely, ktoré sa líšia veľkosťou a použitým odtieňom morenia pre bežné použitie v rôznych častiach domu a tiež modely moderné. Nástenné hodiny ako dizajnový doplnok do obývačky, spálne a kuchyne. Nomon, holandský NeXtime, německá Atlanta, italský Lowell, DiamantiniDomeniconi nebo Calleadesign, holandský NeXtime, Fisura, české JVD nebo MPM Quality. Nabízíme hodiny , které neruší a jsou naprosto tiché.


Vteřinová ručička se posouvá plynule a netika. Použitý je sweep strojek s plynulým chodem a hodin. Oblíbené nástěnné tiché hodiny do dětského pokoje s motivem letadla a dinosaura.


Veľkosť púzdra250x250xmm  Súvisiace Produkty. Náš internetový obchod je v provozu, kamenná prodejna je aktuálně z důvodu nařízení vlády zavřená. Bližší informace naleznete zde.


Velmi pěkné do prestižních místností, obývacích pokojů atd. Hodiny nástěnné plastové SWEEP E01. Kvalitní strojek Quartz zaručí Vaši spokojenost. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skleněné nástěnné hodiny čtverec Kanion.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения